Horoscop 23 mai 2021. Cheltuieli în plus pentru Balanțe și bucurii pentru Tauri în plan sentimental. Peștii, sfătuiți să schimbe rutina

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 22 mai 2022. Ziua marilor cheltuieli pentru Gemeni; Peștii riscă să devină victimele unor fraude: Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 22 mai 2022. Ziua marilor cheltuieli pentru Gemeni; Peștii riscă să devină victimele unor fraude: Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 23 mai 2021. Nativii din zodia Taur se pot îndrăgosti,în timp ce Balanţele se vor simţi ca în al nouălea cer.

Berbec - Bunătatea voastră reprezintă un mare avantaj pe care îl aveţi în faţa prietenilor voştri. Este un moment oportun pentru a începe să economisiţi. Pe plan profesional, faptul că sunteţi foarte responsabili, iar acest lucru a fost deja observat atât de şefi, cât şi de colegi, v-ar putea propulsa pe o nouă poziţie.

Taur - O şansă uriaşă pentru Tauri de a se îndrăgosti. În special pentru cei care sunt singuri şi nu sunt implicaţi în vreo relaţie ce poate fi denumită... complicată. De asemenea, cei care nu au un loc de muncă pot primi o propunere extrem de interesantă.

Gemeni - Evitaţi să repetaţi greşelile pe care le-aţi făcut în trecut, pe plan sentimental. Nu este prima dată când vă aflaţi în faţa unei asemenea situaţii, însă poate fi ultima dată dacă veţi lua decizia corectă. Un prieten vă va cere ajutorul sau chiar o sumă de bani. Încercaţi să ajutaţi cum puteţi, vă veţi simţi foarte bine.

Horoscop 22 mai. Vești bune pentru nativii Rac și câștiguri materiale financiar pentru Balanțe. Nativi Pești, sfătuiți să fie discreți

Rac - Comunicarea cu partenerul de viaţă nu merge aşa cum v-aţi dori. Astăzi aţi putea primi înapoi acea sumă de bani pe care o aveţi de primit, dar la care nu vă mai aşteptaţi. Evadaţi din tot ceea ce înseamnă lupte şi conflicte. Nu aduce nimic bun.

Leu - Jocurile şi complicitatea cu partenerul vostru de viaţă creşte, pe zi ce trece. Bucuraţi-vă de momentele unice şi de situaţiile distractive, meritaţi din plin să vă distraţi. Aţi putea încerca chiar să vă condimentaţi un pic viaţa amoroasă, iar acum este momentul perfect. Energia este de partea voastră, iar aventurile nu pot lipsi.

Fecioară - Vă este frică de responsabilitatea altor persoane, de relaţii serioase sau să vă implicaţi în ceva ce s-ar putea transforma în ceva serios. Nu este cazul să mai fugiţi pentru că aţi putea găsi persoana alături de care să puteţi face următorul pas. Nebunia de care suferiţi amândoi va fi suficientă pentru a vă simţi în siguranţă.

Balanţă - Vizite neaşteptate, mesaje surpriză şi chiar o întâlnire care să vă pună inima pe jar. Veţi simţi fluturi în stomac, din nou, iar asta vă va face să vă simţiţi în al nouălea cer. De asemenea, se anunţă cheltuieli în plus faţă de ceea ce v-aţi calculat de acasă aşa că fiţi pregătiţi.

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!

Scorpion - Lucrurile nu sunt exact aşa cum vă imaginaţi sau aşa cum vă aşteptaţi voi să fie, însă nu disperaţi. Totul se poate rezolva dacă reuşiţi să le arătaţi tuturor că direcţia în care voi credeţi este cea corectă pentru toată lumea. Oportunităţi pe plan sentimental pentru nativii care sunt singuri.

Săgetător - O relaţie din trecut s-ar putea întoarce şi s-ar putea să aveţi de furcă. Există posibilitatea unui conflict dacă nu reuşiţi să vă organizaţi şi să evitaţi întâlnirea între fostul partener de viaţă şi actualul.

Capricorn - Nivelul de înţelegere la care aţi ajuns cu sufletul vostru pereche este unul incredibil. Reuşiţi să vă înţelegeţi din priviri şi aveţi toată viaţa înainte. Fiţi atenţi însă la o altă persoană care vă invidiază relaţia şi ar putea să intervină pentru a vă strica fericirea. Soluţia: fiţi sinceri.

Vărsător - Împărtăşiţi tot ceea ce gândiţi şi simţiţi cu persoana iubită, iar viaţa vi se va părea mult mai colorată. Faptul că aţi economisit până acum sau chiar aţi investit în ceva, vă aduce recompense. Încercaţi să vă odihniţi, nu înainte să faceţi o plimbare în aer liber sau o vizită la sală.

Gromovnic, vechiul horoscop al românilor, previziuni pentru anul 2021: „Toamna cu multe boli. Moarte în neamul omenesc“

Peşti - Controlaţi-vă atitudinea şi cuvintele cu care aţi putea răni pe cineva apropiat. Nu vă faceţi griji din cauza ultimelor cheltuieli, lucrurile vor fi foarte bune în următoarea perioadă pentru voi. Este cazul să vă schimbaţi un pic rutina şi să vă bucuraţi mai mult de viaţă. Sursa: antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel