Horoscop 22 mai. Vești bune pentru nativii Rac și câștiguri materiale financiar pentru Balanțe. Nativi Pești, sfătuiți să fie discreți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 22 mai. Vești bune pentru nativii Rac și câștiguri materiale financiar pentru Balanțe. Nativi Pești, sfătuiți să fie discreți
Horoscop 22 mai. Vești bune pentru nativii Rac și câștiguri materiale financiar pentru Balanțe. Nativi Pești, sfătuiți să fie discreți

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 mai 2021. Unii nativi sunt sfătuiți de astre să-și rezerve momente pentru a medita în tihna și în taină. Unii dispun de un buget generos de bani, astfel încât să facă cheltuielile pe care le consideră importante. Alți nativi sunt sfătuiți să fie realiști cu persoanele care promit susținere profesională.

Berbec - O serie de schimbări în stilul tău de viață, mai ales că ești sprijinit de conjunctura ce se formează în semnul tău zodiacal, pentru  fapte. Realizează cumpărături mai ales dacă începi o dietă sau un nou plan alimentar.

Taur - Îți dorești noi prietenii, pentru că nu te mai regăsești în poveștile actualilor prieteni sau cunoscuți. Te ocupi mai mult de tine, să îți îmbunătățești viața la modul general.

Horoscopul bunicilor. Cum credeau românii că spălarea hainelor influențează soarta omului. Apocalipsa îmbrăcării pe dos a izmenelor

Gemeni - O să îți analizezi poziția ta, în cadrul companiei în care lucrezi. Conjunctura astrală te ajută subtil, dar suficient de puternic să intuiești adevăratele intenții ale celorlalți.

Rac - Ai șanse mari de a face schimbări importante în plan persoanal, mai ales de a-ți rezolva câteva probleme de cuplu. O să primești sfaturi, de la cine nu te astepți.

Gromovnic, vechiul horoscop al românilor, previziuni pentru anul 2021: „Toamna cu multe boli. Moarte în neamul omenesc“

Leu - Este o zi în care ai fluctuații mentale, gânduri haotice și discuții aprinse cu cei din casă. Multă liniște și sfaturi utile poți primi de la prieteni, pentru a înțelege niște discuții aprinse sau teorii.

Fecioară - Primești variante noi de câștig suplimentar și poți planifica vacanța de vara. Ai totuși succes la demararea unor planuri ce vizează călătoriile în străinătate pentru locul de muncă, în perioada următoare.

Balanță - Ai noi oportunitați ce-ți pot aduce câștiguri materiale deosebite. Pe de altă parte, se pare că există cheltuieli pe care ești nevoit să le faci, atât pe facturi restante, datorii sau popriri de la diverse instituții.

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!

Scorpion - Ai o intuiție bună, în privința locului tău de muncă. Lucrurile au luat deja o întorsătură neplăcută și ești tentant să fii în căutarea unor noi colaborări.

Săgetător - Este un moment deosebit pentru a deschide o etapă nouă la capitolul sentimente, în privința unei noi relații. Foarte ușor poți începe o idilă sau poți reconfigura cu succes o relație veche, la care nici nu te-ai fi gândit.

Zodiac chinezesc. Cele mai norocoase două semne în anul 2021, anul Bivolului de Metal

Capricorn - Fii alături de familie în mod special și ajută-i cu tot ce îți stă în puteri. Din cauza îndatoririlor profesionale sau unei probleme de sănătate este posibil să îți reorganizezi timpul de lucru în această zi.

Vărsător - Este rost de schimbare atât în relațiile cu familia sau partenerul de viață. Nu prea te mai simți împlinit sau pur și simplu nu esti în apele tale astăzi.

Pești - Nativii zodiei Pești trebuie să fie discreți și trebuie să vorbească doar ce este necesar. Horoscopul zilnic de sâmbătă, 22.05.2021 prevede pentru nativii zodiei Pești că trebuie să ofere ajutor familiei. Sursa: pe kfetele.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel