Horoscop financiar pentru săptămâna 6-12 decembrie: Cad bani din cer pentru unele zodii. Aveți grijă ce semnați! Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop financiar pentru săptămâna 6-12 decembrie. Cad bani din cer pentru anumite zodii. Aveți grijă ce semnați. Previziuni complete
Horoscop financiar pentru săptămâna 6-12 decembrie. Cad bani din cer pentru anumite zodii. Aveți grijă ce semnați. Previziuni complete

Banii joacă un rol important, însă pentru unii nativi sunt primordiali. Cine are parte de succes financiar în această săptămână, 6-12 decembrie, ne spun astrele. Cert este că dacă anumite zodii vor avea pare de un succes financiar, altele vor trebui să aibă mare grijă la cheltuieli. 

Berbec -  Toate afacerile financiare din această perioadă vor avea succes, dar deosebit de reușite vor fi contractele semnate. În  viitorul apropiat aceste contracte își vor aduce dividendele scontate, așa că poți să-ți pui semnătura pe documentele aferente.

Taur - Ar fi bine să amâni luarea unei decizii financiare importante. În această săptămână va fi dificil să separi argumentele corecte de cele greșite, ceea ce va duce la pierderi materiale. Este mai bine să amâni ceva decât să pierzi. 

Gemeni - Secretul succesului profesional și, în consecință, financiar, în această perioadă, este să lucrezi la o singură sarcină, cea mai importantă, în loc să acționezi haotic în toate direcțiile. Într-o astfel de situație vei pierde și nu te vei putea baza pe noroc.

 

Vezi și: 4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: Fenomenul astral deschide o nouă pagină în viața acestor zodii

 

Rac - În această săptămână, ai putea să cheltui o sumă mare de bani pentru o achiziție mare și importantă, care ține de confortul casei. Acest lucru va crea un microclimat plăcut pentru munca la domiciliu. Sau poți achiziționa un  calculator din noua generație. Ar fi păcat ca banii să se ducă pe achiziții nesemnificative.  

Leu -  Săptămâna este favorabilă pentru un risc financiar, dar numai dacă consecințele acestuia vor fi calculate cu atenție în avans. Este  mai bine să rămâi cu banii în cont decât să numeri pierderile. Cu toate acestea, chiar dacă nu vă așteptați la mare lucru, puteți juca la loto.

Fecioară - Bunăstarea financiară în această săptămâna va depinde, în mod direct, de dispoziția șefilor. Prin urmare trebuie să faci tot posibilul pentru a-i arăta partea ta cea mai bună:  trebuie să muncești cât doi și să propui noi soluții pentru implementarea unui proiect. 

 

nu rata: Horoscop 6 decembrie 2021. Evenimente neprevăzute pentru Gemeni și schimbări pentru Săgetător. Previziuni pentru toți nativii

 

Balanță - Săptămâna este favorabilă achitării datoriilor existente: dacă nu puteți plăti imediat întreaga sumă, este necesar să plătiți cel puțin o parte din ea, altfel norocul financiar se poate îndepărta pentru o perioadă lungă de timp. 

Scorpion - Momentul este prielnic pentru a lucra la proiecte care, din cauza complexității deosebite, au stat mult timp în așteptare. Este timpul să le scoatem de acolo și să le ducem la îndeplinire. Astfel, puteți conta  pe succesul profesional, dar și pe o recompensă financiară solidă. 

Săgetător - Veți avea circumstanțe neobișnuit de favorabile pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri mobile și imobile de orice mărime și valoare:  de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Bunurile cumpărate vă vor servi cu fidelitate timp de mulți ani, iar cele vândute vă vor aduce, rapid, o sumă mare de bani.

 

Te-ar putea interesa și: Horoscop. Lună Nouă în Săgetător, însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Răsturnări de situație pentru zodii: Previziuni complete

 

Capricorn  - Există o mare probabilitate să cădeți victima escrocilor, care vor să se bucure de economiile dvs. Protejați-vă de ei, rămâneți  disciplinați și atenți când vine vorba de cheltuieli. Doar așa nu va exista șansa de a face o greșeală. 

Vărsător - Stelele nu vă recomandă să treceți nepăsători pe lângă persoanele care ar putea avea nevoie de ajutor. Veți regreta rapid propria voastră inacțiune, dar pentru a corecta situația va fi prea târziu: timpul nu poate fi întors.

Pești - Nu luați decizii financiare importante sub influența emoțiilor: acestea vă vor întuneca nu numai mintea, ci și intuiția, astfel încât acțiunile dictate de aceasta ca urmare vor fi greșite și vor duce la pierderi, care se vor dovedi a fi grave și  enervante. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel