Horoscop. Lună Nouă în Săgetător, însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Răsturnări de situație pentru zodii: Previziuni complete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Lună Nouă în Săgetător, însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Răsturnări de situație pentru zodii Previziuni complete
Horoscop. Lună Nouă în Săgetător, însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Răsturnări de situație pentru zodii Previziuni complete

Horoscop Lună Nouă în zodia Săgetător însoțită de o Eclipsă totală de Soare. În fiecare an au loc eclipse de Lună și eclipse de Soare. În 2021, sunt patru în total: două lunare (prima a fost pe 26 mai, iar a doua pe 19 noiembrie) și două solare (una a fost pe 10 iunie și cealaltă va fi mâine, pe 4 decembrie).

Sâmbătă are loc o Eclipsă totală de Soare, care coincide cu Luna Nouă în Săgetător și este numită în astrologie „Inel de foc”.

Fenomenul astronomic va fi vizibil în întregime în Antarctica și va fi vizibil parțial în Argentina, în unele părți din Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Dincolo de optic și tehnic, merită să-l abordăm ca eveniment astrologic pentru că ne străbate energetic pe toți: marchează o schimbare de poziții între ceea ce era ascuns și protejat și ceea ce poate fi văzut acum de Soare, care luminează.

Când are loc o eclipsă, primul lucru de evitat este să cauți: mă va afecta? Cum mă influențează? Aceste senzații pot apărea și în general pot aduce un amestec de frică și simultan o mare curiozitate. În fiecare zi planetele sunt în continuă mișcare și afectează diferit în funcție de fiecare persoană și de coordonatele lor astrologice.

Vezi și Horoscop. Cele mai indiferente și reci zodii. Gemenii îți vor spune lucruri dureroase, iar Taur va răni iremediabil pe cei dragi

În acest sens, este inutil să ne gândim la eclipsă ca la un eveniment izolat pe harta natală. Eclipsele marchează cicluri și sunt legate de alte mișcări de pe cer. De exemplu, această eclipsă este ultima dintr-o serie de eclipse de pe axele Gemeni - Săgetător care au început în mai 2020. Și, în special, această eclipsă începe să anunțe închiderea acelui arc temporal în iunie 2022. Un alt aspect fundamental este să iei în calcul în ce grad matematic se întâmplă și să te uiți în harta natală unde este acel grad (adică în ce casă zodiacală se află, dacă există o planetă acolo, dacă are aspecte care o leagă de alte planete).

Această eclipsă are loc în gradul 12 de Săgetător și are cel mai mare efect în semnele Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

 

Horoscop Lună Nouă în Săgetător. Eclipsa de Soare în Săgetător

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) / Ascedent în Berbec 

Pentru Berbec această Eclipsă este un balsam de încredere și optimism. Direcția începe să fie mai clară și unele decizii care au fost luate în ultimul timp își găsesc un sens. Pentru ascendentul în Berbec este activată zona hărții natale asociată cu străinul, afacerile academice. Este un moment bun să aplici pentru o bursă pentru a călători în străinătate, pentru a porni în noi aventuri.

Taur (20 aprilie - 20 mai) / Ascedent în Taur

Pentru Taur, această Eclipsă aduce lumină în întuneric. Dacă există o situație conflictuală sau tensionată poate ajuta să îți sugerezi că bunăstarea nu este atât de departe, că este în sfârșit un sentiment plăcut, dar care poate fi găsit dacă încrederea este activată. Pentru ascendentul în Taur se activează zona hărții natale asociată intimității și asta evidențiază importanța de a face loc intimului, de a găsi un loc de adăpost și calm. Poate fi împărtășit sau nu, dar este un timp de interioritate și retragere emoțională.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) / Ascedent în Gemeni

Pentru Gemeni, această Eclipsă își aduce energia în tărâmul cuplului. Aduce un joc de lumini și umbre între ceea ce se vede și ceea ce nu poate fi văzut în ceea ce privește situația romantică. Este o oportunitate de sinceritate, de deschidere. Ceva asemănător se întâmplă și pentru ascendentul în Gemeni, zona hărții natale asociată cuplului este activată cu o vibrație de fluiditate, o nouă etapă, mai liberă și mai pură, după vremuri dureroase.

Citește și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

Rac (21 iunie - 22 iulie) / Ascendent în Rac

Pentru Rac, Eclipsa necesită o purificare corporală, fizică. Este o invitație de a renunța la obiceiurile care nu merg bine în fiecare zi. Pentru ascendentul în Rac se întâmplă ceva asemănător, eclipsa luminează zona hărții natale asociată rutinei și, deși sună a ceva nesemnificativ sau minuscul, tocmai asta este: a găsi un sens ritualului zilnic.

Leu (23 iulie - 23 august) / Ascendent în Leu

Pentru Leu, această Eclipsă cere cea mai autentică ascultare cu privire la propriile dorințe și căutări personale. Pentru ascendentul în Leu este activată zona hărții natale asociată cu copiii, dragostea și identitatea. Eclipsa aduce lumină și conștientizare în aceste zone cu mare încredere. Moment bun să apreciezi prin tot ce ai trecut în ultimii doi ani.

Fecioară (24 august - 22 septembrie) / Ascendent în Fecioară

Pentru Fecioară, această Eclipsă luminează sfera familiei. S-ar putea să fii surprins de o schimbare de idee cu privire la ceea ce implică legăturile cu familia, care poate merge mână în mână cu o trecere în revistă a modelelor moștenite. Pentru ascendentul în Fecioară, baza emoțională a hărții natale este activată cu claritate și încredere pentru a lucra din conștiința tiparelor compulsive. Moment bun să lucrezi la privirea critică.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) / Ascendent în Balanță

Pentru Balanță, această eclipsă poate fi un moment bun pentru a procesa informațiile cu altă perspectivă și pentru a asculta problemele într-un alt mod. Pentru ascendentul în Balanță se întâmplă ceva similar, se activează zona hărții natale asociată cu comunicarea. Asta nu înseamnă că veți afla despre ceva, dar poate însemna că dacă vă acordați capacitatea de deschidere din încredere, o barieră de comunicare poate fi eliberată.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) / Ascendent în Scorpion

Pentru Scorpion, Eclipsa aduce informații despre probleme economice, finanțe și poate fi interesant să ne gândim unde să investești - resurse, energie, bani. Pentru ascendentul în Scorpion, această eclipsă activează zona hărții natale asociată cu ceea ce este evaluat. De aceea este un moment bun să dai sens dorinței tale de putere și bani: ce spune ambiția ta despre tine?

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) / Ascendent în Săgetător

Pentru Săgetător, această Eclipsă închide un proces care se desfășoară pe plan intern din mai 2020. Acest proces se încheie, într-adevăr, în iunie 2022, dar este bine să știi pentru a determina ce lecții ai învățat, ce schimbări interne și externe te predispun la o nouă etapă. Pentru ascendentul în Săgetător se întâmplă ceva asemănător: aceasta Eclipsă cere să aducă conștiința față de ceea ce te numește și ceea ce nu te mai numește și chiar să lucrezi pentru a nu cădea în negare.

Citește și Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) / Ascendent în Capricorn

Pentru Capricorn, această Eclipsă luminează doruri care au rămas din alte vremuri. Este timpul să dizolvați modele pentru ca schimbarea stilului de viață pe care o căutați să aibă loc. Pentru ascendentul în Capricorn, zona hărții natale asociată terminațiilor se luminează și este, fără îndoială, momentul închiderii. Dar pentru asta trebuie să te pregătești cu dăruire și responsabilitate.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie) / Ascendent în Vărsător

Pentru Vărsător, această Eclipsă este ideală pentru a spori bunăstarea care vă oferă să împărtășiți timp și proiecte cu prietenii, pentru a revitaliza identitatea în legătură cu sociabilitatea. Ceva similar se întâmplă cu ascendentul în Vărsător, zona hărții natale asociată proiectelor colective este iluminată și din punct de vedere energetic această eclipsă este o oportunitate pentru lansări de grup .

Pești (20 februarie - 20 martie) / Ascendent în Pești

Pentru Pești, această Eclipsă poate aduce o experiență de lipsă de maturitate. Pentru ascendentul în Pești, cea mai înaltă zonă a hărții natale, mijlocul cerului, adică sfera profesională, este iluminată. Există o oportunitate și o lecție de luat cu această eclipsă: dacă te conectezi din încredere și nu din cerere, rezultatele pot fi mult mai promițătoare.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel