4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: Fenomenul astral deschide o nouă pagină în viața acestor zodii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: Fenomenul astral deschide o nouă pagină în viața acestor zodii
4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: Fenomenul astral deschide o nouă pagină în viața acestor zodii

4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: astrologii avertizează că ultima eclipsă din 2021 va afecta foarte mult fondul emoțional și va deschide o nouă pagină în viața zodiilor, cu precădere în privința a trei dintre semne.

Urmează o perioadă mistică - pe 4 decembrie are loc o eclipsă totală de Soare, care va fi ultima din 2021. Din cele mai vechi timpuri, acest fenomen a fost asociat atât cu aprehensiunea, cât și cu speranța de a scăpa de karma rea. Astrologii avertizează că această eclipsă de soare va afecta foarte mult fondul emoțional și va deschide o nouă pagină în viața anumitor zodii.

Deoarece eclipsele au avut loc pe axa Gemeni-Săgetător în ultimul an și jumătate, ele au influențat puternic conștientizarea acțiunilor oamenilor. Și tocmai astăzi, în ziua eclipsei de soare, pe 4 decembrie, astrele sunt poziționate astfel încât să reevaluezi în mod adecvat ceea ce ai învățat în această perioadă, ca un bonus care anunță o revenire a libertății personale și a iluminării în multe domenii pentru toate semnele zodiacale.

4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare

 

Odată cu eclipsa de Soare se va putea face un bilanț al unui an 2021 destul de dificil, o perioadă de resetare, totul pentru a intra în 2022 cu sufletul liber și cu intențiile deschise. Faptele din trecut vor ieși la suprafață din subconștientul tău, amintindu-ți că ești autorul cărții propriei tale vieți și că ești capabil să creezi experiențe de neuitat și să trăiești tu însuți experiențe noi.

Deoarece Soarele este blocat de Lună, iar satelitul Pământului este renumit pentru efectul său asupra corpului nostru, poate fi o zi confuză pentru unii și totuși plină de energie pentru alții, în funcție de cum se află Luna în harta ta natală.

În general, eclipsa de Soare promite să fie un vestitor de schimbări pozitive în viața tuturor, dar este clar că unele semne zodiacale vor trece prin momente dificile, acest fenomen cosmic va fi ca zăpada pe capul lor.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Eclipsa de Soare deschide o nouă pagină în viața acestor zodii

 

Berbec


Veți avea parte de un stres serios la locul de muncă. În săptămâna care urmează eclipsei, multe subiecte vă vor aduce în stare de stupoare, dar nu vă veți pierde spiritul critic obișnuit și veți avea tendința de a pune totul la îndoială.

Balanță


Eclipsa va aduce unele provocări pentru Balanță. Veți fi tentat să vă părăsiți locul confortabil, să părăsiți orașul și să începeți de la zero într-un loc nou, inclusiv o schimbare de activitate profesională.

În ciuda faptului că eclipsa îți poate întuneca și mintea, încearcă totuși să iei orice măsură doar după ce ai analizat și cântărit cu atenție argumentele pro și contra.

Capricorn


Te vei simți deconectat de realitate în timpul acestei eclipse solare. Veți pune la îndoială sinceritatea sentimentelor prietenilor și ale partenerului  de viață. Puneți-vă sub semnul întrebării relațiile personale, atât cele de prietenie, cât și cele sentimentale. Astrele te vor forța să privești în interiorul tău și să te întrebi ce simți cu adevărat în acest moment, ce piatră îți apasă pe suflet, ce secrete ții ascunse.

Această eclipsă vă va face să faceți vizibil secretul și vă ajută să iertați și să renunțați la el. Încearcă să reflectezi la sentimentele tale interioare în singurătate și vei vedea că răspunsul nu va întârzia să apară.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel