Haos pe un aeroport din Anglia. Zeci de români, debarcați din avion după ce au stat ore întregi pe pistă: „Avem nevoie de ajutor!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Haos pe un aeroport din Anglia. Zeci de români, debarcați din avion după ce au stat ore întregi pe pistă: „Avem nevoie de ajutor!” - VIDEO
Haos pe un aeroport din Anglia. Zeci de români, debarcați din avion după ce au stat ore întregi pe pistă: „Avem nevoie de ajutor!” - VIDEO

Scene de haos au fost surprinse de un pasager pe aeroportul Gatwick din sud-estul Angliei. Mai multor pasageri români li s-a ordonat să părăsească avionul după ce au stat  „mai mult de trei ore” pe pistă și au așteptat avionul, apoi au fost îmbarcați și coborâți din nou pentru că zborul s-a anulat.

Vă prezentăm mai jos, în format video, momentul în care pasagerii români au fost coborâți dintr-un avion care trebuia să-i aducă în România după ce au stat pe o pistă „mai mult de trei ore”.

 


Pasagerii obosiți au rămas în așteptare pe pista aeroportului Gatwick și „au pierdut toate zborurile de legătură” după ce au sperat să plece totuși spre București, în România, potrivit unui călător nemulțumit. Antonella Fagnano Kaliman a înregistrat momentul și a încărcat videoclipul pe Twitter, unde a captat rapid multă atenție.

8 din cele mai proaste 10 aeroporturi din lume sunt în Europa. Pe ce loc se află România. LISTA COMPLETĂ

În videoclip, Antonella poate fi auzită spunând: „Oamenii părăsesc avionul, ne-au ținut aici de mai bine de trei ore. Nimeni nu face nimic”.

Apoi rotește camera unde alți pasageri din avion pot fi observați panicați. Pe imaginile înregistrate se poate vedea haosul și agitația din avion. Antonella continuă să spună: „Avem nevoie de ajutor! Reprezentanții Aeroportului Gatwick au spus că nu pot face nimic, ceea ce este total ilegal. Pasagerii ar trebui să fie informați în prealabil și aeroportul ar trebui să informeze la rândul său compania că nu are suficient personal pentru a-și presta serviciile”.

„Dezastru, dezastru” poate fi auzită spunând după aceea, înainte de a încheia: „Cea mai proastă companie aeriană vreodată”.

 

Răspunsul companiei

 

Compania aeriană a transmis un răspuns după ce videoclipul a ajuns viral pe Twitter, spunând: „Bună Antonella! Ne cerem scuze că ați simțit că compania noastră v-a dezamăgit cu această ocazie. Facem tot posibilul pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri și am dori să aflăm mai multe despre lucrurile care ne-au lipsit de această dată”.

Antonella a răspuns: „Am nevoie de un număr de telefon”.

Un reprezentant al companiei a declarat pentru Mirror: „Din păcate, agenții nu au o perspectivă asupra motivelor specifice pentru care zborurile sunt anulate... sau ce se întâmplă în aeroporturi”. Cu toate acestea, ei i-au asigurat pe pasageri „dacă există o anulare/schimbare de program de către companie, pasagerii au dreptul la o rambursare integrală – sau la o rezervare gratuită”.

Anglia. Muncitori români, exploatați în spălătorii auto și fabrici de conaționali: Forțați să muncească 16 ore zilnic

 

Milioane de oameni se confruntă cu întârzieri

 

În ultimele zile, aeroporturile din Marea Britanie s-au confruntat cu un coșmar, deoarece BA și easyJet au anulat peste 150 de zboruri din Manchester, Heathrow, Stansted, Birmingham, Leeds Bradford și Bristol.

Britanicii se confruntă cu cozi de trei ore la aceste aeroporturi mari din Marea Britanie, unde liniile pot fi văzute șerpuind în exteriorul aeroporturilor la primele ore ale dimineții.

Haosul continuu vine în momentul în care secretarul pentru transport, Grant Shapps, cere o întâlnire cu șefii aviației pentru a afla „ce a mers prost”, deoarece milioane de oameni se confruntă cu întârzieri.

Român din Anglia: "Merită să te întorci în România din doar două motive"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel