„Gheorghe Moroșan a luat în calcul de la început uciderea ostaticilor”. Un expert criminalist descrie cazul din Onești

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Gheorghe Moroșan a luat în calcul de la început uciderea ostaticilor”. Un expert criminalist descrie cazul din Onești
„Gheorghe Moroșan a luat în calcul de la început uciderea ostaticilor”. Un expert criminalist descrie cazul din Onești

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a omorât doi oameni cu cuțitul în fostul său apartament din Onești, este un individ periculos, care a acționat premeditat și a anticipat dezondământul acțiunilor sale, fiind ajutat de complici.

Așa a descris expertul criminalist Niculae Mitrea, fost ofițer în cadrul Serviciului Omoruri, cazul din Onești, soldat cu decesul ostaticilor luați de Moroșan. 

Mai mult, spune Mitrea, ofițerii de poliție care a discutat și negociat cu Moroșan nu au pregătiți iar coordonarea acțiunii a fost ineficientă.

Citește și Fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, rupe tăcerea, din Germania: „A lucrat 15 ani ca un câine în Italia pe camion”

„Este un tip periculos, agresiv, dornic de răzbunare, aspecte care rezultă din acțiunile sale desfășurate în apartamentul din Onești.

E clar că a existat o premeditare, a prevăzut dinainte ce urmează să se întâmple. Iar ducerea la îndeplinire a planului a fost motivată de răzbunarea pe cei care l-ar fi deposedat de apartament.

 

Expert criminalist: Moroșan a luat în calcul de la început uciderea ostaticilor

 

În mod clar, a luat calcul de la început uciderea ostaticilor. La fața locului a venit cu o armă albă destul de mare și a avut colierele cu care victimele au fost imobilizate.

A prevăzut și a acceptat rezultatul faptelor sale. În mod clar nu a acționat singur, dat fiind că soția se afla în apartaentul de deasupra.

Citește și Avocatul soţiei lui Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești: „Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori”

Sunt vinovați, în opinia mea, atât soția cât și vecinul care l-a ajutat evident.

Cineva l-a anunțat că există persoane în apartament, cineva l-a prevenit de ce se întâmplă în jurul blocului. Deci este clar că a fost ajutat și nu a comis fapta singur", a spus fostul ofițer criminalist într-un interviu la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel