Germania. Un român și-a UCIS fostul patron cu TOPORUL apoi i-a atacat și pe cei doi copilași ai lui: Va fi închis pe viață

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Românul care și-a ucis fostul șef cu un topor și i-a rănit pe cei doi minori, condamnat pe viață
Germania. Românul care și-a ucis fostul șef cu un topor și i-a rănit pe cei doi minori, condamnat pe viață

Un bărbat de 36 de ani, de origine română, care și-a lovit mortal fostul șef cu o secure și a rănit doi minori, a fost condamnat la închisoare pe viață. Crima a avut loc în luna ianuarie, în Konstanz, Germania.

Tribunalul regional din Konstanz, Germania, a considerat că toate dovezile arată că românul și-a ucis fostul angajator în locuința sa din Hohenfels (districtulKonstanz) în luna ianuarie 2021. Ulterior, i-a rănit grav și cei doi copii ai victimei, de 9, respectiv 13 ani. "Avem de-a face cu un act atroce", a declarat joi, la pronunțarea verdictului, judecătorul președinte Arno Hornstein.

Copilul de 9 ani și acum suferă din cauza rănilor provocate.. Acuzatul, un bărbat de naționalitate română, a fost condamnat în cele din urmă pentru omor prin imprudență și două tentative de omor. Acuzarea ceruse să fie încadrat la crimă. Motivul atacului și desfășurarea exactă a evenimentelor nu au putut fi clarificate definitiv în cadrul procedurii, a precizat Hornstein. Totuși, magistratul presupune că românul a venit să comită un jaf, dar a fost surprins în toiul acțiunii, scrie stuttgarter-nachrichten.de.

 

Citeste si: Germania. Român, acuzat de crimă. Atacatorul a ucis cu un topor un bărbat și i-a rănit pe cei doi copii minori ai victimei

 

Reamintim că este vorba despre o crimă produsă în ianuarie 2021 în districtul Hohenfel, care a șocat toată țara. Un bărbat a fost ucis de un hoț român, care intrase în casă pentru a-l jefui pe propretar. Înarmat cu un topor, românul l-a ucis pe bărbatul de 46 de ani cu un topor, aplicându-i mai multe lovituri la cap, și i-a rănit pe cei  doi copii minori ai victimei. Din fericire, minorii au fost salvați de cadrele medicale cate au ajuns la fața locului. Procesul împotriva agresorului român a început pe 22 septembrie, scrie wochenblatt.net. 

 

 

Un alt român, încătușat în Germania, și predat autorităților române. Infractorul va sta 7 ani după gratii 

 

Un tânăr de 31 de ani, din comuna Știubieni, județul Botoșani, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, a fost arestat in Germania, în urma schimbului de date și informații, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațonală.

Potrivit Deliei Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Județean Botoșani, pe numele acestuia, era fusese emis, din data de 21 iulie 2021, de către Tribunalul Botoșani, un mandat de executare a pedepsei de 7 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Mai exact, în anul 2015, în timp ce se afla pe drumul public din comuna Știubieni, bărbatul a agresat fizic o persoană, cauzându-i leziuni care i-au pus in primejdie viața, scrie botosaninews.ro

"Întrucât s-a sustras executării pedepsei, tânărul a fost dat în urmărire internațională, iar la data de 26 octombrie 2021, a fost preluat sub escortă din Germania și predat autorităților române care l-au încarcerat iî Penitenciarul Rahova", a precizat Nenișcu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel