Italia Trei români s-au luat la bătaie de la un loc de parcare. Unul dintre scandalagii a scos și un topor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O tânără, de origine română, de 29 de ani, care locuia în Vedelago, a fost implicată într-o dispută violentă cu privire la un loc de parcare. Evenimentul a avut loc miercuri seara, în zona restaurantului Da Nino din Santa Giustina in Colle. 

Tânăra româncă, de 29 de ani, împreună cu un compatriot, de 30 de ani, au trebuit să-l înfrunte un bărbat, tot de naționalitate română, de 40 de ani, cu domiciliul în Santa Giustina in Colle din provincia Padova, care i-a atacat cu un topor. Tânărul de treizeci de ani, care a suferit unele răni, a reușit să-l dezarmeze pe conaționalul său, care ținea în mână un topor, relatează tribunatreviso.gelocal.it.

Faptele violente s-au petrecut în afara restaurantului Da Nino din Santa Giustina in Colle, provincia Padova și ar fi apărut de la un loc de parcare. La fața locului, au ajuns carabinieri din Piombino Dese, care l-au denunțat pe românul, în vârstă de patruzeci de ani, pentru amenințare agravată și purtarea nejustificată a armelor.

 

Un alt român și-a amenințat sora cu moartea

 

Reamintim că, zilele trecute, o altă tânără, de origine română, s-a prezentat la stația carabinierilor din Materia și a cerut ajutorul forțelor de ordine, după ce a fost amenințată de către fratele ei, cu un an mai tânăr. Bărbatul român, cu antecedente penale, fusese găzduit de sora sa, deoarece nu avea unde locui. În loc să-i fie recunoscător, bărbatul a avut, de-a lungul timpului, o atitudine agresivă. Cei doi se certau mereu, iar fratele a ajuns să-și amenințe sora cu moartea. Speriată, femeia s-a adresat carabinierilor locali, care au început o anchetă. Ulterior, i-au impus bărbatului să nu mai revină la domiciliul surorii sale. Cu toate acestea, în pofida măsurilor impuse, bărbatul s-a întors domiciliul femeii, care a sunat la 112 și a cerut ajutor. La fața locului, s-a deplasat de urgență o patrulă a carabinierilor, care l-au surprins pe bărbat în casa surorii sale. Acesta a fost denunțat pentru încălcarea obligațiilor care i-au fost impuse și a fost însoțit la cazarmă, scrie sassilive.it. 

Tânărul le-a spus forțelor de ordine că a venit să-și recupereze bunurile personale. Însă, în timpul operațiunii forțelor de ordine, românul a început să jignească și să amenințe cu moartea atât pe sora sa, cât și pe carabinierii prezenți. Prin urmare, având în vedere comportamentul persecutoriu și amenințător al românului, carabinierii l-au arestat și l-au dus la închisoarea din Matera. Românul a fost pus la dispoziția Autorității Judiciare.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel