Germania. Român, acuzat de crimă. Atacatorul a ucis cu un topor un bărbat și i-a rănit pe cei doi copii minori ai victimei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Crima produsă în ianuarie 2021 în districtul Hohenfel a șocat toată țara. Un bărbat a fost ucis de un hoț român, care intrase în casă pentru a-l jefui pe propretar. Înarmat cu un topor, românul l-a ucis pe bărbatul de 46 de ani și i-a rănit pe cei  doi copii minori ai victimei de 9 și, respectiv, 13 ani.  

Procesul împotriva agresorului român va începe pe 22 septembrie. După crima din Hohenfels-Liggersdorf, în ianuarie a acestui an, procedurile judiciare în fața instanței districtuale din Konstanz vor fi deschise miercuri, 22 septembrie, la ora 9 dimineața, așa cum a anunțat recent curtea.

Timp de nouă zile, până pe 28 octombrie, sunt programate audierile celor 38 de martori și evaluările prezentate de patru experți. La procedura penală va fi necesară și prezenta unui interpret. Românul este acuzat de crimă, tentativă de crimă și vătămare corporală gravă, scrie wochenblatt.net. 

Potrivit somației, inculpatul de 35 de ani, de naționalitate română, este acuzat că a atacat un bărbat de 46 de ani în casa sa în ianuarie 2021 în districtul Hohenfels și l-a ucis cu un topor, aplicându-i mai multe lovituri la cap.  De asemenea, că inculpatul i-ar fi rănit grav și pe cei doi copii minori ai victimei de 9 și, respectiv, 13 ani. Din fericire, minorii au fost salvați de cadrele medicale cate au ajuns la fața locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel