Germania. Șofer român, pericol în trafic. Conducea o mașină, care avea zeci de defecte periculoase. Polițiștii l-au lăsat pieton

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Șofer român, pericol în trafic. Conducea o mașină, care avea 23 de defecte periculoase. Polițiștii au confiscat pe loc vehiculul
Germania. Șofer român, pericol în trafic. Conducea o mașină, care avea 23 de defecte periculoase. Polițiștii au confiscat pe loc vehiculul

Polițiștii  din Monheim am Rhein au reținut, joi, în trafic, un bărbat de 41 de ani, de origine română, care se deplasa cu o mașină defectă. Bărbatul a fost prins de polițiști pentru a doua oară.

Oficialii de la Serviciul de circulație al autorității raionale de poliție îl oprise deja, în trafic, marțea trecută,  pe șoferul, care se deplasa cu mașină defectă prin Langenfeld. 

Și iată, că joi, șoferul român a recidivat, de data asta în Monheim am Rhein. „De data aceasta, bărbatul de 41 de ani se afla la volanul unui Seat”, a transmis poliția federală.

„Vehiculul în vârstă de 19 ani, înmatriculat în România, prezenta în total 23 de defecte, dintre care șapte foarte periculoase pentru traficul rutier”, au mai spus oamenii legii, scrie supertipp-online.de.

Printre altele, sistemul de frânare al mașinii avea scurgeri. Probabil că bărbatul știa deja ce avea să urmeze: polițiștii i-au interzis să-și continue călătoria.

Plăcuțele de înmatriculare ale automobilului și actele de înmatriculare au fost confiscate. De asemenea, românul a fost nevoit să plătească o garanție de peste 100 de euro.  

Un alt român i-a uimit pe polițiștii unei secții de poliție din Germania. Bărbatul a ajuns la secție și i-a întrebat pe oamenii legii dacă îl caută. 

 

Un român a mers la o secție de poliție din Germania: "Bună ziua, mă căutați cumva?". Surpriză de proporții când i-au introdus numele în sistem

 

Polițiștii unei secții de poliție din Germania au avut parte de o surpriză, după ce un român a intrat pur și simplu pe ușile unității și i-a întrebat dacă îl caută. 

În cursul zilei de 27 ianuarie, ofițerii de poliție federală de la secția din Gelsenkirchen au avut parte de o vizită neașteptată. Un tânăr de 32 de ani, de origine română, i-a întrebat pe agenți dacă nu este, cumva, dat în căutare. 

În jurul orei 12:45, un cetățean român s-a prezentat la Poliția Federală din Gelsenkirchen. După o scurtă anchetă, agenții, care au căutat numele românului în baza de date, au constatat într-adevăr că procuratura din Stuttgart îl căuta pe român.

Astfel, magistrații de la Judecătoria Stuttgart îl condamnase pe bărbatul român la o amendă de 600 de euro pentru tentativă de fraudă. Întrucât condamnatul nu își plătise amenda, pe numele lui fusese emis un mandat de arestare, scrie presseportal.de.

Românul a plătit amenda solicitată și a putut, astfel, evita o pedeapsă cu închisoare de 60 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel