Germania. Româncă însărcinată în 8 luni, dispărută de mai bine de 14 săptămâni. Anchetatorii oferă noi detalii: „Asta este piesa centrală a puzzle-ului”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Căutările continuă la mai bine de trei luni după ce Alexandra, o româncă de 39 de ani, a dispărut din Nürnberg, Germania. Ancheta se concentrează acum pe un corp de apă care a fost deja căutat. Cercetarea are loc cu un motiv. Un purtător de cuvânt explică care este „piesa centrală a puzzle-ului” în anchetă în acest moment.

În cazul dispariției Alexandrei, din Nürnberg-Katzwang din Germania, anchetatorii se întorc pe Canalul Main-Dunăre. Din decembrie anul trecut nu mai există nicio urmă a femeii, iar poliția presupune că s-a comis o crimă.

La mai bine de 14 săptămâni de la dispariția româncei, în această după-amiază, un „elicopter de poliție a percheziționat Canalul Main-Dunăre”, anunță un purtător de cuvânt al Poliției din Franconia Centrală. În ultimele câteva săptămâni, scafandrii au căutat alte secțiuni ale Canalului Main-Dunăre. Aici oficialii s-au scufundat în anumite puncte, cum ar fi zonele de poduri sau locurile cu maluri în pantă abruptă. Cu toate acestea, căutările nu au avut succes.

2. -imagine fara descriere- (germania--romanca-insarcinata-in-8-luni--disparuta-de-mai-bine-de-14-saptamani--anchetatorii-ofera-noi-detalii-asta-este-piesa-centrala-a-puzzle-ului-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video infranken.de

Germania. O româncă însărcinată este căutată cu disperare de familie și polițiști. Dispariția Alexandrei este misterioasă: „Se certa des cu fostul soț”

 

Motivul reînnoirii operațiunii de căutare în apă

 

Din 11 martie și până la sfârșitul lunii, traficul maritim pe Canalul Main-Dunăre a fost oprit din cauza lucrărilor de control, informează Poliția din Franconia Mijlociu. Secțiunea dintre ecluzele Hilpoltstein și Bachhausen este afectată. Ca urmare a închiderii, apa din canal se limpezește în timp, ceea ce face posibilă examinarea fundului canalului din aer.

4. -imagine fara descriere- (germania--romanca-insarcinata-in-8-luni--disparuta-de-mai-bine-de-14-saptamani--anchetatorii-ofera-noi-detalii-asta-este-piesa-centrala-a-puzzle-ului-3.jpg)

SURSA FOTO: captură video infranken.de

În perioada premergătoare operațiunii cu elicopterul de lângă Hilpoltstein, marți dimineață au fost folosite drone de la sediul poliției din Franconia Centrală în zona de percheziție. Dacă în timpul percheziției cu elicopterul poliției sau în timpul evaluării înregistrărilor cu drone se va observa ceva suspect, vor fi dislocați scafandri de la unitatea de operațiuni tehnice, iar polițiștii vor explica cum trebuie procedat. 

Germania. Un cuplu de români a paralizat traficul feroviar: „Această infracțiune este în expansiune!”

 

Românca era însărcinată la momentul dispariției

 

3. -imagine fara descriere- (germania--romanca-insarcinata-in-8-luni--disparuta-de-mai-bine-de-14-saptamani--anchetatorii-ofera-noi-detalii-asta-este-piesa-centrala-a-puzzle-ului-5.jpg)

SURSA FOTO: Poliția Germania

Alexandra, care era însărcinată în opt luni la momentul dispariției, a fost văzută pentru ultima dată vineri, 9 decembrie 2022, când și-a dus fiica adoptivă în vârstă de 2 ani la grădinița din Schwabach, potrivit publicației Bild. După aceea, nu a mai fost găsită. Partenerul ei de viață a raportat dispariția în aceeași zi.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că anchetatorii tratează cazul cu mare suspiciune, deoarece Alexandra a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal, sugerând că poate fi vorba de un accident sau o crimă.

5. -imagine fara descriere- (germania--romanca-insarcinata-in-8-luni--disparuta-de-mai-bine-de-14-saptamani--anchetatorii-ofera-noi-detalii-asta-este-piesa-centrala-a-puzzle-ului-4.jpg)

SURSA FOTO: captură video infranken.de

Alexandra a venit din România la Nürnberg în copilărie și și-a adoptat fiica împreună cu fostul ei soț. Potrivit unui vecin, cei doi au avut adesea certuri. Românca lucra ca manager al unei sucursale Postbank, dar era deja în concediu de maternitate din cauza sarcinii.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel