Germania. Român, hoț de biciclete, arestat la scurt timp după un jaf. Un martor l-a dat pe mâna agenților

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Român, hoț de biciclete, arestat la scurt timp după un jaf. Un martor l-a dat pe mâna agenților
Germania. Român, hoț de biciclete, arestat la scurt timp după un jaf. Un martor l-a dat pe mâna agenților

Agenții de la poliția de stat au arestat, ieri, după amiază, un român, de 25 de ani, care a furat o bicicletă. Bărbatul a fost dus la centrul de detenție din Hamburg.

Un martor a observat un bărbat care încerca să deschidă lacătul unei biciclete. După ce acesta a reușit să deschidă lacătul, a fugit cu bicicleta spre centrul orașului.

Martorul a anunțat imediat poliția și a transmis o descriere detailată a hoțului. La fața locului a ajuns o patrulă de polițiști, care au reușit să-l identifice pe bărbat, transmite Poliția Federală.

Agenții federali l-au arestat pe hoțul român nu departe de locului jafului și au confiscat bicicleta. Investigații suplimentare sunt în curs de desfășurare de agenții de la Biroul de poliție penală de stat.

Presupusul hoț a fost dus la centrul de arest preventiv din Hamburg.  

Un alt român, care și-a ucis fosta soție și s-a plimbat cu cadavrul în mașină, ar putea sta ani grei în închisoare, în Germania.

 

Germania. Un român și-a ucis fosta soție și s-a plimbat cu cadavrul în mașină. Procurorii cer ani grei de închisoare

 

Procurorii germania au cerut 14 ani de închisoare pentru românul care și-a ucis fosta soție cu sânge rece, iar apoi s-a plimbat cu cadavrul ei pe bancheta din spate a mașinii. Bărbatul este acuzat de omor din culpă, el fiind trimis în judecată pentru că și-a omorât fosta soție, iar apoi și-a pus copilul să privească cadavrul. 

Ulterior, bărbatul, de 46 de ani, a luat trupul femeii și l-a așezat pe bancheta din spate a unui autoturism, după care s-a deplasat către Stuttgart.  

În pledoaria depusă la Tribunalul Regional, apărarea a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel mult zece ani pentru bărbatul, de 46 de ani, de origine română, a declarat o purtătoare de cuvânt a tribunalului.  

Procurorii îl acuză pe român că și-a ucis fosta soție cu mai multe lovituri de cuțit în timpul unei dispute pe insula Reichenau din lacul Konstanz, în iulie 2021. Ulterior, inculpatul ar fi urcat cadavrul femeii de 49 de ani în mașina sa și a pornit la drum pe autostrada 81.

El s-a oprit pe banda de urgență în apropierea ieșirii din Engen, după aproximativ 40 de kilometri. Acolo, bărbatul s-ar fi rănit cu un cuțit, iar rănile provocate i-au pus viața în pericol viața. Polițiștii l-au arestat. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave, iar Cadavrul femeii a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii, scrie badisches-tagblatt.de

 

Poliţia a oprit un autoturism în care se afla cadavrul unei femei

 

Bărbatul, originar din Huşi, judeţul Vaslui, a ucis-o pe o femeia de 49 de ani pentru că l-a părăsit. Individul a fost condamnat în trecut pentru crimă, la Iaşi, dar a fost pus în libertate după trei ani. Detalii şocante au fost publicate de presa din Germania. Bărbatul în vârstă de 46 de ani i-ar fi tăiat gâtul iubitei sale, tot româncă, după care a mers zeci de kilometri cu cadavrul femeii pe bancheta din spate a maşinii. Pe 15 iulie, presa locală din Germania a relatat faptul că, pe Autostrada A81, lângă Stuttgart, Poliţia a oprit un autoturism în care se afla cadavrul unei femei de 49 de ani şi că şoferul avea gâtul secţionat.

 „Un bărbat de 46 de ani şi-a ucis fosta iubită pe insula Reichenau de pe lacul Konstanz şi s-a rănit critic în timp ce fugea. Potrivit anchetei, el a dus corpul femeii de 49 de ani pe bancheta din spate a unei maşini, pe Autostrada 81. După cum Poliţia şi procurorii au fost anunţaţi, anchetatorii au descoperit maşina la scurt timp după intersecţia Engen (districtul Konstanz). Suspectul se rănise atât de grav încât nu mai putea fi abordat. El a fost dus la un spital cu un elicopter de salvare”, relatează publicaţia „Stuttgarter Zeitung”.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel