Germania. Mașină, cu pasageri români, oprită de polițiști. Un conațional, dat joi și dus imediat la închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, evadat din închisoare. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră și este căutat de sute de polițiști
Român, evadat din închisoare. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră și este căutat de sute de polițiști

Poliția din Stuttgart a oprit, miercuri, un automobil, în care se aflau mai mulți pasageri români.  Când ofițerii i-au verificat pe ocupanții automobilului, au găsit o carte de identitate aparent falsificată.

Potrivit poliției, ofițerii au verificat un Opel Astra pe Reitzensteinstrasse, miercuri în jurul orei 16.30. Bărbatul de 45 de ani, de origine română, se afla în mașină împreună cu alți conaționali.

În timpul controlului, bărbatul de 45 de ani ar fi arătat poza unui act de identitate românesc presupus fals. În cele din urmă, polițiștii au descoperit acest act de identitate la bărbatul de 45 de ani și au confiscat documentul care era falsificat. Suspectul român a fost prezentat, joi, în fața unui judecător, care l-a trimis la închisoare, scrie stuttgarter-nachrichten.de. 

 

Germania. Un alt român și-a UCIS fostul patron cu TOPORUL apoi i-a atacat și pe cei doi copilași ai lui 

 

Un bărbat de 36 de ani, de origine română, care și-a lovit mortal fostul șef cu o secure și a rănit doi minori, a fost condamnat la închisoare pe viață. Crima a avut loc în luna ianuarie, în Konstanz, Germania.

Tribunalul regional din Konstanz, Germania, a considerat că toate dovezile arată că românul și-a ucis fostul angajator în locuința sa din Hohenfels (districtul Konstanz) în luna ianuarie 2021. Ulterior, i-a rănit grav și cei doi copii ai victimei, de 9, respectiv 13 ani. "Avem de-a face cu un act atroce", a declarat joi, la pronunțarea verdictului, judecătorul președinte Arno Hornstein.

Copilul de 9 ani și acum suferă din cauza rănilor provocate. Acuzatul, un bărbat de naționalitate română, a fost condamnat în cele din urmă pentru omor prin imprudență și două tentative de omor. Acuzarea ceruse să fie încadrat la crimă. Motivul atacului și desfășurarea exactă a evenimentelor nu au putut fi clarificate definitiv în cadrul procedurii, a precizat Hornstein. Totuși, magistratul presupune că românul a venit să comită un jaf, dar a fost surprins în toiul acțiunii, scrie stuttgarter-nachrichten.de.

Reamintim că este vorba despre o crimă produsă în ianuarie 2021 în districtul Hohenfel, care a șocat toată țara. Un bărbat a fost ucis de un hoț român, care intrase în casă pentru a-l jefui pe proprietar. Înarmat cu un topor, românul l-a ucis pe bărbatul de 46 de ani cu un topor, aplicându-i mai multe lovituri la cap, și i-a rănit pe cei  doi copii minori ai victimei. Din fericire, minorii au fost salvați de cadrele medicale cate au ajuns la fața locului. Procesul împotriva agresorului român a început pe 22 septembrie, scrie wochenblatt.net. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel