Italia. Român, găsit cu capul zdrobit pe marginea unui drum, mort după câteva zile. Principalul suspect rămâne după gratii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. ROMÂN, găsit cu capul ZDROBIT pe marginea unui drum, MORT după câteva zile. Principalul SUSECT, rămâne după GRATII
Italia. ROMÂN, găsit cu capul ZDROBIT pe marginea unui drum, MORT după câteva zile. Principalul SUSECT, rămâne după GRATII

Marocanul de 28 de ani rămâne în închisoare, fiind acuzat de uciderea lui Nicu H., românul de 34 de ani, care a fost găsit zăcând pe pământ, în dimineața zilei de 25 august, pe strada Bellaria, lângă fostul restaurant La Fazenda. Bărbatul a murit  o lună mai târziu în spital din cauza traumatismelor foarte grave la cap.

Decizia cu privire la marocan a fost luată, miercuri, de magistrații de la instanța de revizuire, la care avocatul criminalului făcuse apel. Judecătorii au confirmat ordinul de arestare preventivă în închisoare pentru crima comisă.

Într-o interceptare, polițiștii l-au auzit pe marocan cum discuta cu un alt subiect despre crima comisă în seara zilei de 25 august. Cercetările sunt în curs de desfășurare, agenții de poliție investigând un al doilea posibil subiect, scrie ilrestodelcarlino.it.

 

Nicu, găsit cu capul zdrobit pe marginea unui drum, mort după un lung chin 

 

 

Reamintim că Nicu H., un român de 34 de ani, a fost găsit cu capul zdrobit, la finele lunii august, pe marginea unui drum din Castelnuovo Rangone, provincia Modena, Italia. După mai bine de trei săptămâni, Nicu a pierdut lupta cu viața și a murit pe patul de spital, procuratura demarând investigația pentru crimă. Un tânăr de 28 de ani a fost reținut și apoi arestat sub acuzația de omor voluntar.

Marocanu,l în vârstă de 28 de ani, a fost arestat de carabinieri și va rămâne în închisoare, acuzat că ar fi ucigașul lui Nicu H., românul de 34 de ani găsit pe 25 august la ora 2 dimineața cu răni foarte grave în fața fostei Fazenda din Montale. Ca urmare a traumatismelor suferite, în special a unui traumatism cranian foarte grav, a murit la 22 septembrie la spital.

Citeste si: Italia. Român, găsit cu capul zdrobit pe marginea unui drum, mort după un lung chin: Principalul suspect de crimă, arestat

 

Nicu a fost găsit în stare gravă de-a lungul străzii Nuova din Castelnuovo Rangone, la 25 august, și a murit pe 21 septembrie la spitalul din Baggiovara. La început, carabinierii care conduceau anchetele aveau în vedere și ipoteza unui accident rutier, însă o singură fractură raportată de craniu a dus la excluderea acestui scenariu.

Sora lui, Veronica, îl însoțise cu puțin timp înainte la o petrecere, la Formigine: în jurul orei 1.40, el încercase să o contacteze, dar ea nu a auzit acest apel. Românul a fost găsit întins pe jos, la două dimineața, inconștient în strada Bellaria, la granița dintre Modena și Montale, lângă fostul restaurant „Fazenda”, care a fost mult timp cunoscut ca un loc de întâlnire pentru traficanții de droguri.

 

Vezi mai multe: Italia. Român, găsit cu capul zdrobit pe marginea unui drum. După săptămâni de chin, Nicu a murit: „Fratele meu a fost atacat!”

 

Tânărul de 28 de ani arestat acum a fost identificat ca fiind presupusul autor în urma unei anchete amănunțite în rândul figurilor mărginașe care populează fostul complex de restaurante. În fața instanței de judecată, bărbatul a recunoscut că o cunoștea pe victimă, dar a negat că s-ar fi întâlnit cu ea înainte de moartea acesteia. Cu toate acestea, el a oferit o versiune diferită de cea dată procurorului. Judecătorul nu a validat arestul, dar a dispus ca acesta să fie reținut în închisoare sub acuzația de omor voluntar.

Bărbatul din Campania care închiria camere în fosta Fazenda unor persoane fără adăpost este de asemenea cercetat pentru alte tipuri de infracțiuni care au ieșit la iveală în timpul anchetei, însă nu și pentru crimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel