Germania. Cinci curieri români și-au „mărit salariul” cu 120.000 de euro din coletele pe care le livrau. Metoda prin care acționau

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Cinci curieri români și-au „mărit salariul” cu 120.000 de euro din coletele pe care le livrau. Metoda prin care acționau
Germania. Cinci curieri români și-au „mărit salariul” cu 120.000 de euro din coletele pe care le livrau. Metoda prin care acționau

Cinci curieri români, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, au fost arestați de polițiștii germani fiind acuzați că ar fi furat din colete iPhone-uri și electronice în valoare de aproximativ 120.000 de euro. 

Infractorii români ar fi furat bunuri din peste 500 de pachete Amazon în valoare de aproximativ 120.000 de euro. Astfel, poliția Reutlingen, landul Baden-Württemberg din Germania, împreună cu unități speciale, au arestat cinci români în Albstadt și Tübingen, sub suspiciunea de furt comercial. Bărbații și alți doi suspecți, care sunt încă căutați, ar fi comis numeroase furturi în calitate de distribuitor de colete pentru Amazon.

Procuratura din Tübingen și Biroul de poliție penală din Tübingen investighează în total 18 angajați ai unei companii de transport care lucrează ca subcontractant în numele Amazon. În calitate de livratori de colete și în alte zone ale companiei, se spune că oamenii au furat articole de înaltă calitate din colete, în peste 500 de cazuri, și le-au schimbat cu bunuri inferioare de natură și greutate similare.

2. -imagine fara descriere- (germania--cinci-curieri-romani--si-au-prc-e2prc-80prc-9emarit-salariulprc-e2prc-80prc-9d-cu-120-000-de-euro-din-coletele-pe-care-le-livrau--metoda-prin-care-actionau-2.jpg)

Germania. Rebeca este dispărută de patru ani, fără urmă: Florian, singurul suspect, este liber: „Am spus de la început! Faceţi o mare greşeală”

 

Curierii români vizau în special iPhone-urile, articole electronice și îmbrăcăminte de înaltă calitate

 

Pachetele furate au fost apoi resigilate și livrate destinatarilor din Reutlingen, Tübingen și districtul Zollernalb. Potrivit autorităților de anchetă, infractorii vizau în special iPhone-urile, articole electronice și îmbrăcăminte de înaltă calitate. Valoarea bunurilor furate cunoscute anterior este estimată la aproape 120.000 de euro. Prin revânzarea prăzii furate, se spune că suspecții au creat o sursă permanentă de venit.

În timpul percheziției apartamentelor suspecților din Albstadt și Tübingen, precum și a autovehiculelor pe care le-au folosit, anchetatorii au confiscat, printre altele, bunuri suspectate furate precum diverse obiecte electronice și numerar. 

3. -imagine fara descriere- (germania--cinci-curieri-romani--si-au-prc-e2prc-80prc-9emarit-salariulprc-e2prc-80prc-9d-cu-120-000-de-euro-din-coletele-pe-care-le-livrau--metoda-prin-care-actionau-3.jpg)

Acuzații, arestați miercuri, 15 februarie, sub suspiciunea de furt comercial în Albstadt sunt acum toți în arest.

Bandă de români, condamnată în Germania: Zeci de conaționali, forțați să cerșească în două țări

 

--------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel