Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un cumplit accident cu un alt camion

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un cumplit accident cu un alt camion. FOTO: colaj capturi transport-online.nl
Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un cumplit accident cu un alt camion. FOTO: colaj capturi transport-online.nl

Un șofer român de camion a fost implicat, ieri, într-un grav accident pe A61 din Germania.

Un accident de camion a avut loc marți dimineață, în jurul orei locale 08:30, la capătul unui blocaj de trafic pe A61 din Germania, direcția Ludwigshafen. Un șofer român de camion, în vârstă de 37 de ani, a observat prea târziu sfârșitul ambuteiajului și, în ciuda unei opriri de urgență, s-a izbit violent de camionul din fața sa.

Șoferul român a fost rănit în accident. Medicii ajunși la fața locului l-au transportat pe român cu elicopterul la spital. 

A61 a fost închisă în direcția Ludwigshafen până în jurul orei 15:30.

 

Șofer român de TIR, rănit grav la ochi, alt bărbat, mort pe loc, după o coliziune frontală între două camioane, în Germania

 

Săptămâna trecută, o altă tragedie rutieră s-a produs pe o șosea națională din Germania. În accidentul rutier cumplit au fost implicate trei camioane.

Un șofer de camion, în vârstă de 55 de ani, din Ucraina, a murit în accidentul grav de pe B16. Tirul pe care îl conducea s-a izbit frontal de camionul unui român, pe contrasens, lângă Manching.

După cum au anunțat polițiștii rutieri din Ingolstadt, trei camioane s-au ciocnit, marți, 22 februarie, în jurul orei 5:20, în zona de șosea dintre Manching și Ernsgaden. Șoferul care a provocat accidentul este un bărbat de 55 de ani din Ucraina, care se îndrepta spre Neuburg. Acesta a venit pe contrasens și a lovit, mai întâi, un camion, condus de un șofer român, apoi s-a izbit frontal de un al doilea, o remorcă din Grecia.

Bărbatul, de 55 de ani, a murit la locul accidentului, iar pasagerul din cabină a fost rănit ușor. Ceilalți doi șoferi au suferit răni grave.  

Șoferul român al TIR-ului, care a fost lovit inițial, a fost rănit la ochi de cioburile de sticlă în ochi și a fost transportat la un spital din Regensburg cu elicopterul de salvare. Drumul a fost închis complet, pe ambele sensuri, în timpul lucrărilor de curățare a carosabilului. Polițiștii estimează pagubele materiale la peste 200.000 de dolari.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel