Germania. Tânăr român, înjunghiat mortal de doi conaționali

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Tânăr român, înjunghiat mortal de doi conaționali.
Germania. Tânăr român, înjunghiat mortal de doi conaționali.

Un muncitor român, de 24 de ani, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost înjunghiat într-un cinematograf din Berlin.

 

În cazul muncitorului în construcții, în vârstă de 24 de ani,  care a murit, sâmbătă, din cauza rănilor înjunghiate în Sony Center de pe Potsdamer Platz, deja au fost arestați doi suspecți. 

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, cei doi bărbați, în vârstă de 22 și, respectiv, 23 de ani, sunt colegi cu muncitorul decedat. Toți sunt cetățeni români, scrie morgenpost.de

Sâmbătă, în jurul orei 12:45, a fost dată alerta, iar la fața locului au ajuns medicii de pe ambulanță și polițiștii. Românul rănit a fost găsit într-o sală de recreere din subsolul Centrului Sony, acolo unde era cinematograful. Salvatorii au încercat să-l resusciteze pe bărbat minute în șir, dar nu au reușit. Din păcate, românul de 24 de ani a fost declarat decedat.

 

Germania. Tânăr român, înjunghiat mortal de doi conaționali

 

Poliția a interogat mai mulți martori, dintre care unii se aflau și în salonul în care s-a produs tragedia.  Și colegii victimei, care se aflau în sala de pauză, au fost audiați. Doi bărbați români, în vârstă de 22 și, respectiv, 23 de ani au fost apoi arestați ca suspecți, a anunțat duminică poliția.

Ancheta este efectuat de Departamentul omucideri a Oficiului de Stat al Poliției Criminale. „Pe baza interogatoriilor care au avut loc până acum, evenimentele nu pot fi încă evaluate în mod concludent”, a transmis polițiștii. Investigațiile sunt așadar încă în derulare. Deocamdată nu este clar dacă a fost o omucidere din culpă sau vătămare corporală, care a dus la moarte.

Sony Center, care cuprinde șapte clădiri, a fost proiectat de arhitectul vedetă Helmut Jahn. Deschis în iunie 2000, a devenit o atracție turistică. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel