Germania. Familie de români, scandal monstru pe aeroport: I-au bătut, mușcat și zgâriat pe polițiștii care au încercat să-i liniștească

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O familie formată din cinci români a făcut scandal pe aeroportul Frankfurt pe Main din Germania.

Compania aeriană cu care urmau să zboare le-a refuzat îmbarcarea spre Toronto, Canada, pe 20 aprilie. În acel moment, românii i-au atacat polițiștii federali care au fost chemați de urgență. Drept urmare, un ofițer a trebuit să fie tratat de medici pentru răni survenită prin mușcătură, zgârietură și lovituri.

Germania. Rămășițele unei românce, găsite într-o pădure: Anna făcea parte din secta „Cercul” și era condamnată pentru trafic de persoane

 

Românii aveau interdicție impusă de autoritățile canadiene

 

După ce compania aeriană i-a informat pe români la poarta de îmbarcare că familia nu poate călători la Toronto din cauza unei interdicții de intrare impuse de autoritățile canadiene, părinții, în vârstă de 56, respectiv 54 de ani, au refuzat să părăsească zona de securitate și au început să țipe la personalul de la ghișeu.

Românii au reacționat dur la explicațiile personalului și astfel au fost chemați ofițerii de poliție. Chiar și la vederea autorităților, românii au refuzat să părăsească zona de securitate. Când, în cele din urmă au vrut să-l scoată pe bărbat în afara zonei după solicitări repetate, acesta i-a atacat pe ofițeri cu pumni, lovituri și mușcături, motiv pentru care polițiștii au fost nevoiți să-l aducă la pământ și să-l încătușeze. Soția lui a încercat să prevină acest lucru de mai multe ori.

Germania. Dispută sângeroasă pe peronul unei gări din Munchen: Un român l-a lovit fără milă pe mecanicul trenului

Poliția de stat responsabilă investighează acum cuplul de români care locuiește în Italia sub suspiciunea de vătămare corporală, rezistență și agresiune fizică asupra oamenilor legii. După ce a plătit un depozit de garanție de 1.200 de euro, familia a fost eliberată în Germania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel