Germania. Doi români, protagoniștii unui scandal monstruos într-un restaurant. Bătaia ar fi pornit de la două ucrainence

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un scandal urmat de o bătaie în toată regula, a avut loc, vinerea trecută, într-un restaurant din gara principală din Bremen. Cinci bărbați au provocat o ceartă puternică. Unul dintre scandalagii a fost lovit la cap cu o sticlă și fost transportat cu ambulanța la spital.  

Potrivit primelor investigații ale poliției federale, doi români, de 20 și, respectiv, 24 de ani, au hărțuit și amenințat agresiv trei femei ucrainene, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, vineri dimineață.

Trei sârbi de 25, 26 și, respectiv, 28 de ani, au sărit în ajutorul femeilor și le-au cerut celor doi români să părăsească restaurantul. Dar, rugăminte sârbilor s-a încheiat cu o bătaie în toată regula, transmite Poliția federală.

La un moment, un cetățean german, de 52 de ani, care le-a ieșit în cale a fost lovit în cap de unul dintre români cu o sticlă de rom. Victima a fost dusă la spital cu o ambulanță.

În timpul altercației, geanta unui sârb de 28 de ani a fost furată și găsită, ulterior, în toaleta bărbaților. Sârbul l-ea spus poliștilor că din geantă lipsesc 420 de euro.

La fața locului au intervenit șapte ofițeri de la poliția federală și patru ofițeri de poliție din Bremen. Patru persoane au fost arestate. În ciuda faptului că era răniți, aceștia au refuzat îngrijirea medicală. Ancheta polițiștilor privind agresiunea, amenințările și jaful  sunt în desfășurare.

Un alt român, în vârstă de 34 de ani, din districtul Braunau, a încercat să spargă, cu un clește, dispozitivul de blocare a unei biciclete electrice, parcate. Fapta s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 7.30, în Mattighofen.

Austria. Un român, hoț de biciclete, prins de un martor curajos, care l-a urmărit cu mașina

 

Un maror a văut cum românul a fugit cu o bicicletă pentru copii și a informat poliția. Aproximativ 20 de minute mai târziu, suspectul a parcat bicicleta copilului pe o altă stradă din Mattighofen. Acolo a reușit apoi să spargă cu cleștele dispozitivul de blocare al unei alte biciclete. Și aici a fost observat de un maror, în vârstă de 35 de ani, care l-a urmărit cu mașina sa.

Ulterior, românul a căzut cu bicicleta furată într-un șanț de lângă o cale ferată, unde a fost prins de martorul de 35 de ani, care a anunțat poliția, care între timp îl căuta pe făptaș prin apropiere. Poliția l-a arestat pe bărbat, iar testul efectat cu aparatul etilotest efectuat  a indicat o alcoolemie de 1,66 la mie, srie krone.at.

În timpul interogatoriului, românul, de 34 de ani, a mărturisit infracțunea. El va fi denunțat la procuratura din Ried im Innkreis și la administrația districtuală din Braunau am Inn.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel