Fratele lui Salman Khan și-a lăsat nevasta pentru o româncă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Proaspăt divorțat, Arbaaz Khan și-a găsit alinarea în brațele Alexandrei, o tânără blondă din România.


Ziarele de scandal din India au scris pagini întregi despre presupusa idilă dintre Salman Khan și frumoasa româncă Iulia Vântur, deși cei doi au susținut întotdeauna că sunt doar buni prieteni, scrie publicația Indiatoday.

 

 

Acum, și fratele actorului Salman Khan și-a găsit dragostea în brațele unei românce. Arbaaz Khan a fost ”cuplat” de presa din India cu Alexandra Camelia, o tânără blondă din România, alături de care apare mereu în pozele publicate pe Instagram. Într-un interviu Arbaaz a recunoscut că se întâlnește cu cineva: ”Da, mă văd cu cineva. Dar nu suntem... împreună. Suntem abia la început, mai e mult până acolo.” și a adăugat că încă se simte singur.

 

 

Publicația indiană SpotboyE a scris chiar despre Arbaaz și Alexandra că au avut o cină romantică, joi, într-un restaurant din Mumbai. Cei doi s-ar fi ținut de mână și și-ar fi șoptit vorbe dulci toată seara.

 

Salman Khan, Iulia Vântur și Malaika Arora la ziua lui Arbaaz

 

Fratele lui Salman Khan a divorțat de curând de soția sa, Malaika Arora, după 10 ani de căsnicie. Presa din India a scris că mariajul s-ar fi destrămat după ce Arbaaz s-a îndrăgostit de Alexandra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel