Franța. Sergiu, un tânăr căutat de familie de un an, a fost găsit. Verișoară: Cu rugăminți la Dumnezeu, speranță și noroc de persoane bune

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Franța. Sergiu, tânărul care dispăruse de un an, a fost găsit. Verișoară  Cu multe rugăminți la Dumnezeu, speranță, răbdare și noroc
Franța. Sergiu, tânărul care dispăruse de un an, a fost găsit. Verișoară Cu multe rugăminți la Dumnezeu, speranță, răbdare și noroc

Pe data de 13 februarie 2020, o familie anunța, pe  Facebook, că Sergiu, un tânăr de 22 de ani, dispăruse de un an în Paris. Tânărul se afla în Franța de aproape 4 ani, dar din ianuarie 2019 nu a mai luase legătura cu familia sa.

"Nu răspunde. Am contactat prieteni de acolo și ei spun că nu l-au mai văzut de ceva timp. Vă rog frumos, dacă vi se pare că îl vedeți undeva pe drum, anunțați imediat. Mama și toată familia suntem disperați. Cerem ajutorul vostru, pentru că Parisul e mare și voi sunteți mulți, poate împreună vom reuși. Vă mulțumim", a scris acum un an o verișoară de-a tânărului pe Facebook.

Și iată minuni există. Sergiu a fost găsit!. 

"Dragi prieteni, Vreau să vă informez că verișorul meu, Sergiu, care era dispărut în Paris, a fost găsit și, împreună cu familia, dorim să-i mulțumim public  familiei care a avut atenția și curajul de a trece peste prima impresie și s-au interesat de ce un băiat ciudat stătea în fiecare zi în același loc singur și fără un zâmbet. Familia aceasta: Liudy Mila și Petru C. trebuie sa fie de exemplu. Domnul Petru s-a apropriat de Sergiu, și chiar dacă i s-a părut ciudat a preferat să-l aducă acasă și să aibă grijă de el. Norocul a vrut că nevasta sa a văzut anunțul meu de anul trecut pe grupurile din Franța. Au reușit să ne contacteze și să ne ajute să-l aducem pe băiatul nostru acasă. Dorim ca Dumnezeu să-i întoarcă acestei familii binele de 100 de ori mai mult decât  au făcut pentru noi. Au 3 copiii și sunt sigură că vor creste mari, frumoși, inteligenți și buni la suflet ca părinții lor. Vă mulțumim încă odată pentru tot ce ați făcut! Eu cred că Dumnezeu ne-a făcut să așteptăm toți anii aceștia pentru că era destinul să ne cunoaștem. 

Oameni buni, aș vrea ca să vă opriți 3 minute și să mai citiți încă odată tot ce-am scris. Închideți ochii și puneți-va în locul lui  domnul Petru, atunci când a decis să insiste chiar dacă Sergiu spunea că nu are nevoie de nimic. Dar domnul Petru a avut capacitatea să înțeleagă de ce avea însă nevoie. A știut cum să-l trateze și mai ales să aibă foarte multă răbdare. Vi se pare ușor, atunci de ce nu o faceți? Pentru că ne este frică de responsabilități. Îmi dau seama ca o persoana străină în casă nu poate fi adusă în casă, dar fiți mai delicați și aveți răbdare. 

Dragi prieteni, cu foarte multe rugăminți la Dumnezeu, speranță, răbdare și un pic de noroc de persoane bune, se rezolvă. Am mai văzut postări despre alți băieți dispăruți, vă rog fiți atenți pe cine aveți în jur, cine e singur și cine poate nu stă bine. Cunoașteți persoana și încercați să o înțelegeți!",  a scris verișoara lui Sergiu pe Facebook.

2. sergiu a f... (sergiu-a-fost-gasit.JPG)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel