Franța. Româncă și soțul ei, găsiți fără suflare, în casă. Fetița lor de 4 ani era lângă ei, în viață: „Micuța a rămas fără părinți”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Româncă și soțul ei, găsiți fără suflare, în casă. Fetița lor de 4 ani era lângă ei, în viață: „Micuța a rămas fără părinți” FOTO: captură france3-regions.francetvinfo.fr
Franța. Româncă și soțul ei, găsiți fără suflare, în casă. Fetița lor de 4 ani era lângă ei, în viață: „Micuța a rămas fără părinți” FOTO: captură france3-regions.francetvinfo.fr

O româncă și soțul ei au fost găsiți fără viață în Ille-sur-Têt, o comună în departamentul Pyrénées-Orientales din sudul Franței. Fetița de 4 ani a cuplului a fost găsită în viață, sănătoasă, lângă ei în casă. A fost preluată de medici și mai apoi dată asistenților sociali.

Potrivit primelor investigații, românca, în vârstă de 40 de ani, ar fi fost ucisă de soțul ei, în vârstă de 60 de ani, care ulterior și-a luat viața. „Autopsia confirmă că femeia a murit prin asfixiere, ca urmare a strangulării. S-a deschis o anchetă pentru uciderea româncei, urmată de sinuciderea soțului prin auto-imolare, o moarte datorată inhalării de funingine și distrugerii țesuturilor de către flăcări”, spun anchetatorii care lucrează acum pentru a înțelege cum s-ar fi putut întâmpla o astfel de tragedie și dacă au existat semne de avertizare.

Cuplul s-a despărțit anul acesta, pe la începutul verii, potrivit lindependant.fr. Două plângeri au urmat acestei despărțiri. Prima venea de la româncă, care a denunțat violența din partea soțului ei, plângere închisă fără alte măsuri. Iar a doua a venit de la bărbat, dar împotriva noului iubit al româncei, pe care l-a acuzat că se plimbă gol în fața fiicei lor de 4 ani. Dar de câteva săptămâni, relația dintre cei doi părea să se fi liniștit: pe 11 octombrie, femeia le-ar fi spus jandarmilor că a băgat divorț.

Un român adoptat în Franța când avea doi ani își caută familia naturală. Sabin: "Vreau să știu de unde vin"

 

Sora bărbatului a alertat autoritățile

 

Sora bărbatului a fost cea care a alertat jandarmii pentru a le cere să se ducă acasă la fratele ei. Ei au fost cei care au făcut teribila descoperire a celor două trupuri neînsuflețite, și care au mai constatat că fetița cuplului a fost prezentă la fața locului. 

În localitate, cuplul nu părea foarte cunoscut. Cei doi s-au stabilit în Ille-sur-Têt în anul 2014, sosind din Spania de unde era bărbatul, în timp ce femeia era româncă. Au lucrat la o cooperativă de fructe, înainte de a demisiona în urmă cu patru ani, cam pe vremea când a sosit pe lume fetița lor. Bărbatul a lucrat apoi peste tot, în timp ce românca a rămas în Ille, până la despărțirea lor.

William Burghoffer, primarul orașului, îi descrie drept cetățeni discreți, pe care îi cunoștea foarte puțin. „Dincolo de crimă, ceea ce mă atinge în mod deosebit este micuța care a rămas fără părinți”.

„Traficanți români de organe în Franța”. Știrile false care se răspândesc pe rețelele sociale alarmează populația. Poliția: „Nu există niciun caz!”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv               

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel