Un român adoptat în Franța când avea doi ani își caută familia naturală. Sabin: "Vreau să știu de unde vin"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român adoptat de o familie din Franța când avea doi ani își caută familia din România. Sabin are acum 29 de ani și face un apel la oricine ar avea o informație care să-l conducă spre familia sa naturală. 

Sabin Popescu s-a năsut în 1993 în Craiova, fiind adoptat de o familie din Franța când a implinit doi ani. Românul spune că, la momentul adopției, mama sa avea 24 de ani și locuia deja în Germania. Tânărul face un apel pe Facebook, sperând să-și găsească familia din România cu ajutorul paginii "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României"

"Salutări din Franța!

Numele meu la naștere a fost POPESCU SABIN și m-am născut pe 13 martie 1993 în CRAIOVA JUD Dolj.

Am fost adoptat în Franța la vârsta de 2 ani. Din actele de adopție știu că mama biologică se numește POPESCU NEPTINA și avea domiciliul în Craiova la momentul nașterii dar când am fost adoptat deja locuia în Germania. În momentul adopției mele mama biologică mai avea un copil și era in vârsta de 24 de ani. M-am născut prematur la 7 luni și am fost direct plasat la leagănul de copii din CRAIOVA . Am avut o copilărie fericită și am fost adoptat într-o familie iubitoare.

Simt nevoia să-mi găsesc familia biologică pentru că sunt un bărbat matur și îmi doresc să-mi întemeiez o familie, aș dori să știu toată istoria mea, de unde vin, cine îmi sunt părinții mei și fratele sau sora mea, doar așa pot da răspunsuri viitorilor mei copii.

Va mulțumesc pentru fiecare DISTRIBUIRE și dacă aveți informații despre familia mea biologica vă rog să lăsați un mesaj privat acestei paginii", este mesajul postat de Sabin pe grupul de Facebook menționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel