Franța. Un român dispărut de două luni, găsit fără viață într-un șanț

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură fr.news.yahoo.com
Sursa foto: captură fr.news.yahoo.com

Un român, în vârstă de 47 de ani, care a fost dat dispărut din data de 22 august, a fost găsit decedat într-un șanț în Montans, departamentul Tarn din sudul Franței.

Rezultatele comparațiilor ADN au confirmat identitatea trupului neînsuflețit găsit de vânători pe 15 octombrie în Montans. Este într-adevăr Emil Olaru, un cetățean român în vârstă de 47 de ani, care a dispărut în această vară lângă Lavaur, departamentul Tarn din sudul Franței. Autopsia nu a stabilit cauza exactă a morții, dar cercetările continuă.

Franța. Român, dispariție îngrijorătoare: Emil a plecat de la muncă pe bicicletă și nu a mai fost văzut de 10 zile

 

Autopsia efectuată de un medic legist nu a scos la iveală urme deosebit de suspecte

 

Trupul neînsuflețit a fost descoperit dis-de-dimineață de către vânători, în fundul unui șanț pe drumul către Verdet, într-o stare de descompunere destul de avansată. Vestea s-a răspândit treptat în zonă, alimentând speculații cu privire la identitatea victimei și la ceea ce l-a determinat să ajungă în acel șanț.

Franța. Cinci români, jaf ca-n filme la o bancă: Prinși când se întorceau de la o altă spargere

Autopsia efectuată de un medic legist nu a scos la iveală urme deosebit de suspecte, care să sugereze intervenția unui terț, însă cauzele exacte ale morții nu sunt încă cunoscute.

Românul a dispărut în dimineața zilei de 22 august, când tocmai își părăsise locul de muncă din Lavaur. Potrivit mărturiilor culese câteva zile mai târziu de jandarmi, cetăţeanul român a fost victima unui uşor accident în ziua dispariţiei sale, în timp ce mergea cu bicicleta pe D631, lângă Giroussens. A fost aruncat în lateral de explozia unui camion, înainte de a-și relua călătoria.

Jandarmii brigăzii Răbastens își continuă cercetările, cu sprijinul brigăzii de cercetare Gaillac, pentru a încerca stabilirea cauzelor morții.

„Am venit în Franța la muncă”. Român, judecat după ce a intrat în farmacii și clinici veterinare: „Situația m-a împins...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel