Familie de români care zbura spre Anglia, incident pe aeroport: Bărbatul, amendat usturător după ce și-a „alintat” soția în fața copiilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat și-a lovit soția chiar pe Aeroportul din Cluj-Napoca, de față cu copiii. Bărbatul a fost amendat de polițiștii de frontieră, care au văzut gestul violent.

Bărbatul de 44 de ani, originar din județul Galați, se afla pe aeroportul din Cluj împreună cu familia pentru o călătorie în Marea Britanie iar la un moment dat a devenit violent, relatează sindicatul Europol, citat de publicația Știri de Cluj.

Bărbatul s-a justificat spunând că așa își „alintă” el soția, iar în procesul verbal de sancționare a ținut să menționeze că „asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”.

„Un polițist de frontieră, care își desfășura activitatea la controlul documentelor de călătorie, a fost uluit de gestul unui bărbat aflat în așteptare, împreună cu familia, la efectuarea formalităților de ieșire din țară pentru a se îmbarca într-o aeronavă cu destinația Marea Britanie. Chiar când a ajuns în fața ghișeului de control, vizibil enervat, acesta s-a întors și, sub ochii polițistului, i-a tras o palmă zdravănă peste față soției lui”, se arată în postarea Europol.

„Dacă la început a părut că nu prea se sinchisește, când a aflat că amenda este de 4.000 de lei, a făcut ochii mari și n-a găsit altă scuză decât aceea că așa își ”alintă” el soția. Ca să fie treaba treabă, în procesul verbal de sancționare a făcut mențiunea ”Asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”, semn că știa foarte bine în ce condiții se pedepsește violența în familie”, a mai transmis Europol.

 

Vezi și 

 

O pasageră româncă buclucașă a stârnit un scandal monstru pe un aeroport: Pilotul a revenit la sol și a anulat cursa

 

O pasageră buclucașă a stârnit un scandal monstru pe Aeroportul din Iași, după ce și-a aprins o țigară electronică și a refuzat să o stingă la somațiile personalului de bord. Indignat de gest și de faptul că partenerii tinerei a început să înjure însoțitorii de zbor, pilotul a luat decizia drastică de a reveni la sol și de a anula cursa.

Imediat după ce avionul s-a desprins de la sol, însoțitorii de zbor au observat-o pe o tânără de 17 ani cu țigara electronică aprinsă. Pilotul a fost informat și a întors de urgență aeronava, deoarece regulamentele de aviație nu permit zborul cu astfel de obiecte ce pot pune pericol de incendiu.

Pasagera problematică a fost dat jos din avion, însă partenerii ei au continuat să facă scandal, moment în care pilotul a anulat de tot cursa. Circa 212 pasageri, victime colaterale, s-au trezit că nu vor mai ajunge la destinație, cel puțin nu la ora programată. Pasagera care a provocat haosul a fost preluată de polițiștii de frontieră.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel