Italia. Un român de 42 de ani a murit la lacul Gibbesi după ce a mers să facă o baie cu prietenii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un român de 42 de ani a murit la lacul Gibbesi după ce a mers să facă o baie cu prietenii (foto: milano.corriere.it)
Italia. Un român de 42 de ani a murit la lacul Gibbesi după ce a mers să facă o baie cu prietenii (foto: milano.corriere.it)

Bărbatul s-a scufundat la aproximativ 60 de metri de malul lacului, dar, din păcate, nu a mai reapărut. Cadavrul a fost recuperat câteva ore mai târziu de către scafandrii de la Brigada de Pompieri din Palermo.

Tragedie la Naro, în provincia Agrigento, unde un bărbat de 42 de ani a murit - din motive specifice încă neelucidate - după ce s-a scufundat în lacul Gibbesi, pe teritoriul localității Naro.

Potrivit reconstituirilor, bărbatul a decis să meargă să înoate după ce a luat prânzul cu prietenii și rudele, cu care a făcut un grătar.

Furt de carduri mai ceva ca în filme: Trei români au fost prinși de poliție după ce au jefuit mai multe persoane din Italia

 

Victima este Alin Marian Balan, un român de 42 de ani

 

Victima este Alin Marian Balan, un român de 42 de ani care locuia de mult timp în Campobello di Licata. Bărbatul a fost văzut scufundându-se la aproximativ șaizeci de metri de malul lacului, iar pentru recuperarea cadavrului a fost nevoie de intervenția scafandrilor de la Brigada de Pompieri din Palermo, care au reușit să îi găsească trupul abia în toiul nopții. 

O tragedie de neconceput în seninătatea unui moment de sărbătoare. Familia și prietenii aflați la fața locului au dat imediat alarma, cu intervenția promptă a Brigăzii de pompieri a comandamentului provincial, a scafandrilor din Catania și Palermo, a unei ambulanțe și a elicopterului de salvare 118, precum și a carabinierilor de la postul din Campobello di Licata.

Doi frați români, prinși când furau motorină de la un autocar din Italia. Au luat-o la fugă când au văzut carabinierii

 

Trupul a fost recuperat în toiul nopții

 

Ore și ore de muncă care, totuși, nu au permis să salveze viața omului. Căutările nu s-au oprit nici măcar după lăsarea întunericului, când ar fi trebuit să se oprească menținând doar o garnizoană. Salvatorii nu au vrut să se oprească, așa că trupul a fost recuperat în toiul nopții, cu familia și prietenii încă pe loc, disperați de tragedie.

Procuratura din Agrigento a fost anunțată de descoperirea cadavrului. Medicul legist ar fi trebuit să facă deja o primă inspecție cadaverică, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel