Doi frați români, prinși când furau motorină de la un autocar din Italia. Au luat-o la fugă când au văzut carabinierii

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Ofițerii Brigăzii Volante din cadrul Direcției de Poliție din Frosinone au arestat doi frați de origine română pentru infracțiunea de furt calificat în formă conspirativă.

În urma unei sesizări primite la Camera Operativă pe linia de urgență NUE112 de la un cetățean, care i-a alertat cu privire la prezența a doi bărbați care se plimbau în mod suspect lângă un autobuz parcat, poliția a reușit să prindă cei doi hoți.

 

Doi frați români au fost prinși în timp ce încercau să fure combustibilul unui autobuz

 

La sosirea polițiștilor, subiecții sesizați au fost depistați în timp ce încercau să fugă. Unul dintre cei doi abandonase o butelie de plastic de 25 de litri și un furtun de cauciuc, folosite pentru a fura combustibilul, în timp ce celălalt reușise să se ascundă în interiorul mașinii sale, în care se întinsese și se prefăcea că doarme, conform presei străine.

De asemenea, polițiștii de stat au sesizat capacul rezervorului de combustibil al autocarului parcat acolo care era falsificat, motiv pentru care au stabilit să îi rețină pe cei doi indivizi pentru presupusa infracțiune de furt calificat în complicitate.. Românii sunt frați, de vârste apropiate, 30 și respectiv 32 de ani, domiciliați în două comune diferite din provincie. 

 

Arestul celor doi hoți români a fost validat de către judecător

 

Ieri dimineață, persoanele arestate au fost aduse în fața Tribunalului din Frosinone, Italia, pentru audierea de validare, în urma căreia arestul a fost validat de către judecător, care a dispus ca cei doi să rămână la domiciliul lor.

Având în vedere incidentul, Questura din Frosinone a emis pentru cei doi subiecți măsura preventivă a unui ordin de deplasare obligatorie din partea municipalității din Frosinone pe o perioadă de trei ani.

Menținerea ordinii și siguranței publice rămâne o prioritate absolută pentru Questore de Frosinone Domenico Condello. De fapt, ordinul de restricție a deplasării este una dintre măsurile preventive pe care Questore le poate adopta împotriva persoanelor a căror prezență poate constitui un pericol pentru siguranța publică, având în vedere personalitatea destinatarului măsurii, care poate fi considerat periculos din punct de vedere social datorită comportamentului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel