Drama preotului român, care s-a spânzurat la Iaşi. Soția intentase divorţ încă din august

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
preot decedat, spanzurat iasi
preot decedat, spanzurat iasi

Preotul Imanuel Liviu C., de 42 de ani, care şi-a pus capăt zilelor joi, 10 decembrie, nu a lăsat un bilet, însă apropiaţii cred că ar putea fi vorba de problemele pe care le avea în familie. Potrivit informaţii publice pe pe portalul instanţelor de judecată, preotul ieşean, paroh în localitatea Coarnele Caprei, se afla în divorţ cu soţia sa. Femeia a fost cea care, în august, a intentat divorţ la Judecătorie, însă magistraţii nu au stabilit până la acest moment nici măcar primul termen de judecată.

 

Se pare că în familia preotului mai exista un conflict între mama slujitorului Domnului şi soţia acestuia, care a ajuns inclusiv în instanţă. În august 2020, Raluca C. a cerut judecătorilor reintegrarea în locuinţa familiei, limitarea dreptului de folosinţă a casei de către soţ, obligarea păstrării unei distanţe între ea şi soacră, respectiv soţ, dar şi interzicerea oricărui contact între ei. Magistraţii au admis doar pretenţiile referitoare la soacră, scrie adevarul.ro

Judecătorii arată în motivarea sentinţei că soţia preotului a depus inclusiv o filmare la dosar prin care a încercat să-şi justifice demersul. „Mama pârâtului, la cererea acestuia, a pătruns în locuinţa părţilor şi atitudinea acesteia apare pe înregistrarea video. Soacra a pătruns în casa ce reprezintă coproprietatea reclamantei şi a pârâtului şi i-a spus reclamantei să părăsească locuinţa. Fiul major a fost p rincipalul apărător al mamei sale care a intervenit şi s-a aflat mereu în centrul acţiunii , apărând-o pe reclamantă. Reclamanta doarme în dormitor cu cheia în uşă. Mama pârâtului a încercat să o alunge pe reclamantă din domiciliul conjugal. Conflictul a culminat cu chemarea poliţiei. Reclamanta a fost nevoită să plece de acasa cu copiii şi să se întoarcă după ce apele s-au liniştit”, sunt o parte din acuzaţiile aduse de soţia preotului, prin intermediul avocatului, în sala de judecată. 

citeste si: Preot român găsit spânzurat în podul casei. Dosar pentru moarte suspectă deschis: „Ai fost ca un tata pe umerii căruia ne-am plâns amarul“

Imanuel Liviu C. a fost găsit mort joi seară, după ce s-a spânzurat în curtea casei sale din municipiului Iaşi. Apropiaţii săi au pus pe seama divorţului gestul extrem al preotului.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel