Român infectat cu Covid 19 găsit spânzurat la ATI în Spitalul Județean din Galați

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat infectat cu Covid 19 s-a spânzurat într-un salon al Spitalului Județean din Galați. Victima, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită de medicul de gardă care a făcut manevre de resuscitare și a anunțat Poliția. Polițiștii au început o anchetă.

Incidentul s-a produs joi în spațiile destinate bolnavilor de Covid 19. Bărbatul de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale care au făcut manevre de resuscitare nu au mai putut să-l salveze. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal de ucidere din culpă.

„Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimare a Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a explicat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Cercetările polițiștilor și procurorilor vor continua, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel