Dragnea s-a tăiat cu FLEXUL în pușcărie. Irina Tănase a povestit tot

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Irina Tănase a povestit cum s-a tăiat Liviu Dragnea cu flexul în timp ce muncea în garajul Penitenciarului Rahova.

Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Ea a detaliat incidentul de la garaj, atunci când Dragnea sa tăiat cu flexul.

"El lucra la bancul de lucru și folosea un flex. Niște colegi au avut nevoie de acel flex și i l-au luat. Când i l-au returnat, el l-a pus înapoi pe bancul de lucru pentru că trebuia să-i schimbe discul. S-a întors cu spatele să ia discul de care avea nevoie. În acel moment, colegii lui, știind că suferă de dureri de spate, au fost bine intenționați, ca să-l protejeze, au băgat flexul în priză. El n-a știut acest lucru. Când a luat flexul în mână să monteze discul, acesta a pornit. 

Vezi și: Irina Tănase rupe TĂCEREA: "Mă tem pentru viața lui Liviu. Sunt mulți care au intrat acolo și n-au mai ieșit"

Norocul pe care l-a avut a fost că purta mănuși de protecție și tragedia a fost limitată. Și-a secționat două degete. În urma incidentului a ajuns la Spital, unde doctorul l-a îngrijit exemplar. Din păcate, probleme are în continuare. Nu poate îndoi degetele. Pentru a rezolva problema cu degetele este nevoie de o intervenție chirurgicală și de fizioterapie sau kinetoterapie. Trebuie să facă un consult de specialitate", a povestit Irina Tănase la Antena 3.    

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel