Irina Tănase rupe TĂCEREA: "Mă tem pentru viața lui Liviu. Sunt mulți care au intrat acolo și n-au mai ieșit"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captura Antena 3
Sursa foto: captura Antena 3

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a declarat că se teme pentru viața fostului președinte al PSD, amintind de alte cazuri ale unor oameni celebrii care au decedat în penitenciar.

Irina Tănase a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea în spatele gratiilor.

Întrebată care este cea mai mare temere pe care o are în această perioadă, iubita fostului lider al PSD a spus că se teme pentru viața lui.

"Teama mea cea mai mare este ca el să nu mai iasă de acolo. Și nu mă refer aici la ironiile care vor exista în urma acestei declarații. Dorința mea cea mai mare este ca el să iasă viu și întreg. Teama mea cea mai mare este direct legată de asta. Știm cu toții că există foarte multe cazuri în care au intrat acolo și n-au mai ieșit. Un exemplu care îmi vine în minte este consulul Silviu Ionescu, al cărui caz seamănă foarte mult cu ceea se i se întâmplă astăzi lui Liviu. El avea niște probleme de sănătate de care se știa dinainte, dar au fost ignorate. 

Ar mai fi judecătorul Stan Mustață, omul de afaceri Dan Adamescu. Îmi este teamă că s-ar putea întâmpla lucrul ăsta. Se întâmplă tragedii inexplicabile. Nimeni nu răspunde pentru ele", a spus Irina Tănase, într-un interviu pentru Antena 3.

[citeste si]  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel