Doi oficiali ai Ambasadei României din Spania, infectați cu coronavirus

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: @Ambasada României în Spania
Sursa foto: @Ambasada României în Spania

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au anunțat, sâmbătă seara, că doi oficiali ai Ambasadei României din Spaniei sunt infectați cu coronavirus.

Reprezentanții MAE susțin că starea de sănătate a acestora este una bună, dar că activitatea ambasadei va fi suspendată temporar.

„Ministerul Afacerilor Externe informează că două persoane care își desfășoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor două persoane este bună.

Au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora.

MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Regatul Spaniei va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

Totodată, MAE precizează că activitatea secției consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente”, a transmis MAE.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel