Doi ani de la decesul Andreei Celea, românca omorâtă în Dominicană. Procesul împotriva fostului său iubit continuă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
andreea_celea_romanca_ucisa
andreea_celea_romanca_ucisa

Pe data de 1 septembrie, s-au împlinit doi ani de la moartea tinerei române Andreea Celea, care și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel situat pe bulevardul Sarasota din capitala Republicii Dominicane, oraşul Santo Domingo. Evenimentul a şocat societatea dominicană, iar fostul său partener, Gabriel Villanueva, a fost acuzat de crimă.

 

Procesul judiciar împotriva fostului său partener, Gabriel Villanueva, a fost amânat de mai multe ori, din diferite motive. Ba avocatul este bolnav, ba că instanţele au mai mute dosare pe rol, scrie elnuevodiario.com.do.

Într-un mesaj pe contul ei de Instagram, Cezara Voicila, sora tinerei ucise a făcut apel la autorități. „Nu este suficient faptul că am petrecut doi prin instanță, văzând fața zâmbitoare a acelui criminal. Familia mea este încă în aşteptarea procesului, pentru a închide un capitol atât de dureros și greu”.

Citeşte şi:  Familia Andreei Celea, românca omorâtă în Dominicană, cere daune de un milion de pesos de la fostul său iubit

Parchetul asigură că procesului împotriva lui Gabriela Villanueva, care se află în detenţie preventivă în închisoarea San Pedro de Macorís,  va continua. Acesta este acuzat că în noaptea de 1 septembrie 2018, ar fi aruncat-o pe Andreea Celea de la etajul opt al unui hotel, după o relaţie de doi ani și 8 luni. Mai mult, tânăra obţinuse un ordin de restricţie din cauza violenţelor şi a ameninţărilor cu moartea la care a fost supusă de iubitul său.

Reamintim că Andreea Celea a murit în Republica Dominicană, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Santo Domingo. Ea a fost înmormântată tot în Republica Dominicană, în locul care îi devenise casă de mai bine de 16 ani. Autoritățile l-au reținut și arestat ulterior pe Gabriel Villanueva, suspectat de moartea tinerei de 21 de ani, cu care acesta avusese o relație. Ultimele imagini cu ea în viaţă, chiar din ziua morţii, o arată în compania iubitului ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel