Familia Andreei Celea, românca omorâtă în Dominicană, cere daune de un milion de pesos de la fostul său iubit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Rudele tinerei de origine română Andreea Celea, care ar fi fost omorâtă de fostul său partener Gabriel Villanueva, cer ca inculpatul să plătească 100 de milioane de pesos pentru daune-interese.

Familia Andreei Celea s-a contituit parte civilă și au depus o cerere formală, în care solicită ca, în cazul în care sunt găsiți vinovați, pe lângă sentință, să plăteească în favoarea lor suma de 100 de milioane de pesos cu titlul de daune-interese. Convertită, suma înseamnă peste 17.000 de euro.

Această moțiune a fost prezentată marți la Curtea a doua colegială a districtului național, unde a început procesul de fond. Adică, Parchetul a citit acuzația formală împotriva lui Gabriel Villanueva, fostul iubit al româncei, care este suspectat că a ucis-o pe Celea după ce ar fi împins-o de la etajul opt al unui hotel în noaptea de 31 august 2018.

Pocurorii de caz au asigurat instanța, prezidată de judecătorul Claribel Nivar, că există suficiente dovezi pentru inculparea acuzatului. De cealaltă parte, avocatul lui Villanueva a spus că va demonstra nevinovăția clientului ei și va dovedi ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea evenimentului.

Citește și: Presupusul asasin al Andreei Celea, ROMÂNCA moartă în Republica Dominicană, SCOS din țară cu ACTE false? Sora victimei face ACUZAȚII grave

Următorul termen în dosarul uciderii Andreei Celea a fost programat pentru 6 februarie, când vor fi audiați aproximativ 7 martori. 

Andreea Celea a murit în Republica Dominicană, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Santo Domingo. Eaa fost înmormântată tot în Republica Dominicană, în locul care îi devenise casă de mai bine de 16 ani. Autoritățile l-au reținut și arestat ulterior pe Gabriel Villanueva, suspectat de moartea tinerei de 21 de ani, cu care acesta avusese o relație. Ultimele imagini cu ea în viaţă, chiar din ziua morţii, o arată în compania iubitului ei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel