Detalii șocante în cazul morții Sofiei, fetița de doi ani înecată în cadă: Mama ar fi băgat-o în mașina de spălat și a filmat cum fetița este „învârtită“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Detalii șocante din ancheta morții Sofiei, fetița de nici doi ani care și-a găsit sfârșitul înecată în cadă, după ce a fost lăsată nesupravegheată. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru presa locală că micuța ar fi fost supusă unor „experimente” demne de doctor Mengele. În urmă cu câteva săptămâni, copila ar fi fost băgată în mașina de spălat chiar de către mama ei care a și filmat scena.

Sofia, micuța care a murit zilele trecute la Iași după ce a fost lăsată nesupravegheată în cada plină cu apă de către mama ei, a avut parte de trai groaznic lângă cea care i-a dat viață. Fetița în vârstă de 2 ani a fost adusă de mamă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon” și le-a spus medicilor că ar fi găsit-o inconștientă în cadă, după ce a lăsat-o nesupravegheată 3 minute. După două zile, fetița a murit. Medicii au fost cei care au anunțat organele de poliție, după ce au observat pe corpul fetiței multiple răni mai vechi. 

Vezi și: Fetiță româncă de 2 ani, moartă în cadă, plină de vânătăi. Tatăl era plecat în străinătate: „Considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia”

Medicii legiști au concluzionat că decesul s-a produs prin înec, dar au anunțat organele abilitate, după ce au constatat că pe trupul fetiței existau răni mai vechi. „Din primele investigații s-a stabilit că minora în vârstă de aproximativ 2 ani a murit cel mai probabil prin înec, diagnosticul fiind asfixiere. Pe trupul copilului s-au descoperit mai multe vânătăi vechi. Urmează ca examenele de laborator să stabilească cauza exactă a decesului celei mici”, au precizat reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML) din Iași.

Detalii șocante în cazul morții Sofiei, fetița de doi ani înceată în cadă

 

În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți. Mădălina P. și Ionuț R. au fost într-un final arestați pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorilor. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori.

Vezi mai multe: Fetiță de nici doi ani, în comă la spital, după ce s-ar fi înecat în cadă. Mama copilei, suspectă: „Are coaste rupte, capul spart”

Mai mult decât atât, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei, iar pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

Mama ar fi băgat-o în mașina de spălat și a filmat scena

 

Povestea șocantă a ieșit la iveală după ancheta polițiștilor. Mădălina P. și-a băgat fetița în mașina de spălat și a pus-o în funcțiune. Practic, timp de mai bine de un minut, copila a fost „învârtită” de mașină. Pentru ca scena să fie de-a dreptul șocantă, în tot acest timp mama fetei filma scena. Poate că povestea nu ar fi ieșit niciodată la iveală dacă Mădălina, mama micuței Sofia, nu ar fi păstrat filmarea în telefon.

Sofia locuia împreună cu Mădălina, mama sa în vârstă de 21 de ani, în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, deoarece părinții erau despărțiți. Cei doi au hotărât ca Sofia să rămână cu mama sa, deoarece tatăl a plecat din țară, să muncească. Daniel, tatăl Sofiei, se întorsese recent în țară pentru a-și vizita fata. Din păcate, acesta nu s-a putut bucura de ea decât două zile.

Familia bărbatului știa că Mădălina este o persoană violentă și nu își dorea acest copil. Mătușile Sofiei au povestit că Mădălina a spus de nenumărate ori că acest copil i-a distrus viața, iar atunci când era bebeluș o trântea de pat dacă plângea. Acestea au susținut că, cel mai probabil, femeia, într-un moment de nervi, a ucis-o pe micuță, deoarece în ultima vreme au observat nenumărate răni pe trupul fetei când aceasta venea în vizită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel