Fetiță româncă de 2 ani, moartă în cadă, plină de vânătăi. Tatăl era plecat în străinătate: „Considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fetița de 2 ani care a ajuns în comă, la spital în urmă cu câteva zile, a murit. Familia tatălui povestește scenele de groază prin care trecea micuța Sofia atunci când era în grija mamei sale în localitatea ieșeană Șorogari. Părinții Sofiei, Mădălina și Daniel, sunt despărțiți, având custodie comună asupra micuței, dar fata locuia împreună cu mama, tatăl micuței fiind plecat în străinătate.

Detalii șocante din spatele morții Sofiei, fetița de 2 ani din Iași care a a fost găsită de mamă inconștientă în cadă. Familia tatălui celei mici o acuză pe mama fetei de crimă. Mătușile Sofiei cred că Mădălina, mama copilei, a fost cea care a ucis-o, deoarece o cunoșteau ca fiind o femeie violentă. Acestea au precizat că Mădălina nu și-a dorit niciodată acest copil.

Vezi mai multe: Fetiță de nici doi ani, în comă la spital, după ce s-ar fi înecat în cadă. Mama copilei, suspectă: „Are coaste rupte, capul spart”

„Mădălina are 21 de ani și nu și-a dorit niciodată acest copil și mereu spunea că fata asta i-a distrus viața. Repeta în fiecare zi că acest copil i-a distrus viața. Niciodată nu s-a comportat ca o mamă cu ea. O îngrijea, îi dădea de mâncare, dar era foarte agresivă cu Sofia. Când era mică și avea colici o trântea de pat și nu avea răbdare. Mereu o smuncea și o trântea. Ultima dată când a fost la noi, pe data de 5 septembrie 2021, am văzut-o puțin schimbată și își dorea să stea doar cu tatăl și nu voia să se întoarcă la mamă.

Fetiță româncă de 2 ani, moartă în cadă, plină de vânătăi

 

De mai multe ori, când era lăsată în vizită la noi, am observat că avea zgârieturi pe față și vânătăi pe mâini și pe corp. Nu este nimic credibil din ce povestește ea și nu se leagă ce povestește. Noi, la cum o cunoaștem și cum era situația, considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia. De ce nu a sunat la Salvare? De ce a dus-o cu mașina personală și minte că era conștientă, când copilul a ajuns în comă de gradul 4 și după două zile a murit. Minte, pentru că s-au găsit urme vechi pe trupul fetei. Rănile pe care le avea nu erau provocate de o căzătură în cadă!”, a declarat  Gabriela, mătușa Sofiei, pentru BZI.ro

Daniel s-a întors în țară, după mai mulți ani de muncă în străinătate, să își vadă fata

 

Sofia locuia împreună cu mama sa în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, deoarece părinții erau despărțiți. După separarea de tatăl micuței, Mădălina și-a găsit un alt bărbat, acesta având și el 2 copii. Toți locuiau în satul din comuna Aroneanu, într-o casă modestă, deoarece se mutaseră recent acolo. Vecinii din localitate spun că nu îi cunosc și nu au auzit de această întâmplare. Chiar dacă Daniel, tatăl fetei, a fost plecat din țară a încercat mereu să țină legătura cu fata lui.

„Mădălina și fratele meu, Daniel, erau despărțiți și au căzut de comun acord ca Sofia să rămână la mamă. Fratele meu o vizita mai rar, pentru că o perioadă a fost plecat în străinătate și s-a întors în urmă cu o săptămână. Imediat ce a ajuns în țară a și căutat-o, dar a încercat să vorbească cu Mădălina și cât a fost plecat, dar ea nu răspundea la telefon. Noi știm că ea acum are un alt iubit și locuiesc împreună, iar el mai are doi copii și poate el nu o lăsa să îi răspundă. Nu avem de unde să știm.

Noi nu am știut nimic despre caz, am aflat de la nana fetei, când deja aceasta era în stare gravă. Din ce am vorbit noi la telefon cu ea, Mădălina nu este deloc afectată de ceea ce s-a întâmplat. Nu ne vine nici acum să credem ceea ce s-a întâmplat. Am observat-o că era schimbată, dar nu ne-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva. Vrem să se facă dreptate!”, a precizat Gina, cea de-a doua mătușă a copilului, citată de publicația locală.

Contactată telefonic de nenumărate ori de reporterii „BZI”, Mădălina, mama fetei, nu a răspuns la telefon.

Continuarea pe BZI.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel