Deputata PSD care a votat Guvernul Orban, JIGNITĂ de șeful ei: „O amibă politică (...) urcată de la curul vacii spre deputăție“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liderul PSD Cluj, Liviu Alexa, folosește o suită de termeni duri la adresa deputatei PSD Cristina Burciu, după ce aceasta a anunțat că va vota pentru învestirea Guvernului Orban pentru că nu vrea ca România să ajungă la instabilitate.

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, a atacat-o grosolan pe colega sa din PSD, deputata Cristina Burciu, care a anunțat, miercuri, că va vota pentru învestitura Guvernului Orban. Cuvintele dure la adresa sa vin după doar câteva zile după ce chiar acesta a învestit-o în funcția de președinte al femeilor social-Democrate din Cluj.

Șeful PSD Cluj nu este la primul derapaj de acest fel. Alexa a fost acuzat de mai multe ori că folosește un limbaj suburban, fiind chiar acționat în instanță. Acum cea intrată în colimator fiind parlamentarul Cristina Burciu, pe care o gratulează cu termeni precum  „amibă politică”, „trădătoare”, „mătușică de la curul vacii”, dar sugerează și că aceasta ar practica „prostituția politică”, pentru că se vorbește  și despre „proxenetul său politic”, care sugerează Alexa că ar fi primarul de Turda, Cristian Matei.

Citește și: Un parlamentar PSD a făcut ANUNȚUL care o ÎNFUNDĂ pe Dăncilă: „Am decis să susțin Guvernul Orban

„Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție. Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii. Căci Cristina Burciu în trei ani de parlamentarism nu a produs nimic concret pentru clujeni, ba din contră, a consumat salarii de 6000 de euro lunar de la Camera Deputaților, dormind în papuci.

Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare fără să fiu eu nevoit să le arăt cetățenilor care au ales-o, cât de putredă e ea. Filiala Turda e compusă din oameni foarte proști care se cred deștepți, credeau că ne fac pe noi, cei de la Cluj cu jocuri subterane.

Trădătoarea Cristina Burciu a lipsit de la congresul de lansare la Preşedinţie a Vioricăi Dăncilă, apoi a refuzat ieri să participe la evenimentul Vioricăi Dăncilă de la Cluj motivând migrene subite. Ca să nu mai zic de marele primar de municipiu Turda, Cristian Matei, care a refuzat să îi facă un program premierului viorica Dăncilă pe zona de Turda, el, un guvid politic care a primit de la Dăncilă o grămadă de bani pentru dezvoltarea Turzii. Orice se poate repara în viața asta, dar nu caracterul”, comentează Liviu Alexa, în Ziar de Cluj.

Reamintim că Liviu Alexa deține „Ziar de Cluj" și al NCN TV, televiziune locală la care apare și Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, despre care publicația Newsweek spunea că, alături de alte nume cunoscute din presa română, primesc bani de la PSD pentru materiale de propagandă. Pe lângă cele două platforme media enumerate, Liviu Alexa ar mai fi proprietarul a 16 ziare locale, potrivit EVZ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel