Un parlamentar PSD a făcut ANUNȚUL care o ÎNFUNDĂ pe Dăncilă: „Am decis să susțin Guvernul Orban“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputata PSD de Cluj, Cristina Burciu, a decis că va vota pentru învestirea Guvernului Orban, deși șefa PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat că toți cei care vor trăda partidul vor trebui să părăsească formațiunea.

Deputata PSD Cristina Burciu a anunțat într-un mesaj pe Facebook că va vota în Parlament guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Parlamentarul de Cluj afirmă că a luat această decizie pentru a împiedica intrarea României într-o criză guvernamentală.  

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers“, a declarat deputata Burciu pe pagina sa de Facebook.

În același context, Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că toți parlamentarii din PSD care vor vota Guvernul Orban, vor fi considerați drept trădători ai PSD și vor trebui să părăsească partidul. 

„Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție.

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a scris pe Facebook Cristina Burciu.

Același parlamentar PSD a fost numită, recent, în fruntea organizație de femei a PSD Cluj la propunerea controversatului lider al organizației județene, Liviu Alexa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel