Un deputat PSD știe de ce nu intră Olguța în guvern: "FRICA de femei frumoase și deștepte" a președintelui

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PSD Horia Nasra este de părere că președintele Iohannis nu o vrea la Dezvoltare pe Olguța Vasilescu pentru că aceasta e "frumoasă și deșteaptă". 

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia față de femeile frumoase și puternice, transmite MEDIAFAX.

Horia Nasra a declarat, vineri, că șeful statului este dispus să facă orice pentru a împiedica Executivul să își realizeze programul de guvernare.

Vezi și: Denise Rifai: "Cum e să fii femeie și să te tot REFUZE?"

"Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice", a spus Horia Nasra.

Klaus Iohannis a transmis, joi, către premierul României, Viorica Dăncilă, o nouă scrisoare prin care a refuzat-o pe Lia Olguța Vasilescu și în care o acuză că face presiuni asupra justiției.

Vezi și: Ciutacu, dialog cu Olguța: "Ce insinuează, că sunteți cam C**VĂ?"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel