Denise Rifai: "Cum e să fii femeie și să te tot REFUZE?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Denise Rifai (captura tv)
Denise Rifai (captura tv)

Denise Rifai a comentat informația politică a zilei, refuzul președintelui Iohannis de a o numi pe Olguța Vasilescu la șefia ministerului Dezvoltării.

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii "Talk News", a comentat al patrulea refuz al președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării. 

"Cum e să fii femeie și să te tot refuze? Și tu să tot insiști. Că a refuzat-o o dată, e una, că a refuzat-o a doua oară, e altceva. Dar să fii femeie, o doamnă și să te tot refuze președintele și tu să vrei. Ăla să te tot refuze și tu să nu te mai saturi, să insiști, să vrei să fii. Să vrei să fii ce?

Să vrei să fii șefa la bani. La bani mulți. Eu m-aș simți prost. Cum, eu ca femeie, viitoare doamnă Manda să mă refuze unu' de patru ori și eu tot să vreau. Și să mă și supăr pe el. Rău de tot s-a supărat Olguța. E roșie, înspumată, vineție Olguța", a spus Denise Rifai, în debutul emisiunii "Talk News".

Klaus Iohannis a transmis, astăzi, către premierul României, Viorica Dăncilă, o nouă scrisoare prin care o refuză pe Lia Olguța Vasilescu și în care o acuză că face presiuni asupra justiției.

[citeste si] 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel