Ciutacu, dialog cu Olguța: "Ce insinuează, că sunteți cam C**VĂ?"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Moderatorul TV Victor Ciutacu a comentat refuzul președintelui de numire a Olguței Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării. 

Victor Ciutacu a analizat, în ediția de joi seara a emisiunii "Punctul Culminant", gestul președintelui Iohannis, care a refuzat pentru a patra oară propunerea pentru portofoliul Dezvoltării.

Lia Olguța Vasilescu a intrat în legătură telefonică directă pentru a spune punctul său de vedere, însă s-a trezit cu o întrebare foarte directă din partea moderatorului.

"Îmi cer scuze, adică ce vrea să insinueze, că sunteți cam curvă?", a întrebat-o Victor Ciutacu pe Olguța Vasilescu, în încercarea de a lămuri problema de "moralitate" ridicată de președinte în motivarea sa.

Vizibil pusă în dificultate, Lia Olguța Vasilescu a răspuns: "Nu știu, ar trebui să îl întrebați pe el. Și mie mi s-a părut că întrece penibilul pentru că folosește argumente ale postacilor. Se coboară mult prea mult pentru funcția pe care o are."

Klaus Iohannis o respins-o a patra oară pe Lia Olguța Vasilescu, propusă ca ministru al Dezvoltării. Preşedintele României a spus, de data aceasta, într-o scrisoare adresată premierului, că are ca argument principal lipsa de experienţă.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel