„De asta te-am adus din România!” Coșmarul unei românce, exploatată în Spania: I s-a promis un loc de muncă la restaurant

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„De asta te-am adus din România!” Coșmarul unei românce, exploatată în Spania: I s-a promis un loc de muncă la restaurant
„De asta te-am adus din România!” Coșmarul unei românce, exploatată în Spania: I s-a promis un loc de muncă la restaurant

Un bărbat va fi judecat la Tribunalul Gipuzkoa, din Spania, după ce a fost acuzat de o infracțiune de trafic de ființe umane și alta de viol continuu. Conform acuzațiilor, bărbatul ar fi adus o româncă în Spania pentru a o forța să cerșească pentru ca apoi să o agreseze sexual în Tolosa.

În rechizitoriu, la care au avut acces jurnaliștii de la EFE, Parchetul solicită pedepse care însumează până la 16 ani de închisoare pentru inculpat. De asemenea, procurorul susține că inculpatul trebuie să despăgubească victima cu 20.000 de euro și i se interzice să mai comunice cu ea sau să o abordeze.

Potrivit procurorilor, evenimentele datează din anul 2019, când inculpatul s-a întâlnit cu persoana vătămată prin intermediul rețelei de socializare Facebook, unde ambii au intrat în discuții despre posibilitatea ca românca să se mute în Spania, unde inculpatul i-a oferit să lucrez la spălat vase într-un restaurant.

„Având în vedere lipsa de mijloace economice a româncei, inculpatul s-a oferit să îi plătească un bilet de autobuz din România în Spania” a cărui sumă urma să fie restituită ulterior de victimă. Astfel, tânăra româncă a ajuns în Tolosa pe 5 noiembrie 2019. În acest oraș din Spania o aștepta inculpatul, care a dus-o într-o baracă, unde probabil i-a cerut să-i predea cartea de identitate cu scuza că în acest fel se va asigura că își va recupera banii pe care i-a dat pentru biletul de autobuz.

Români din Spania, trafic cu mașini de lux de milioane de euro. Le furau, le schimbau seriile de șasiu și le vindeau în toată Europa

 

„De asta te-am adus din România!”

 

Românca ar fi refuzat, iar acuzatul ar fi luat-o „cu forța”, i-ar fi cerut să stea „pe pat” pentru a întreține relații sexuale, „cu intenția de a încălca libertatea sexuală” a femeii. În acest fel, se presupune că inculpatul ar fi profitat de momentul în care victima a adormit pentru a-i „face relații intime orale”, deși „era clar refuzul”.

Mai târziu, în aceeași noapte, el ar fi vrut ca victima să-i facă „relații intime orale”, dar „a fost întâmpinat cu un nou refuz”, la care ar fi răspuns „violând-o din nou”, atac pe care se pare că l-a repetat în ziua următoare, în timp ce ar fi zis: „De asta te-am adus din România!”.

În aceeași dimineață, inculpatul ar fi încercat din nou să întrețină relații intime cu victima sa, deși de data aceasta „nu a reușit”.

Un român, victima unei femei din Spania care îl reclamase că a violat-o. Răsturnare de situație

 

Românca a încercat să evadeze de două ori

 

Rechizitoriul detaliază că, în toate aceste atacuri, rezistența exercitată de victimă „a fost inutilă”, având în vedere „corpulența și forța superioară” a învinuitului, care a mai insistat că „într-un fel” trebuie „să îi plătească” pentru „ședere și mâncare în Spania”.

În zilele următoare, inculpatul a profitat de „vulnerabilitatea” româncei pentru a o duce la Tolosa și, probabil, pentru a o forța să cerșească la ușa bisericii și în alte locuri, „cerând ca apoi să-i dea toate veniturile”

2. -imagine fara descriere- (de-asta-te-am-adus-din-romania-cosmarul-unei-romance--exploatata-in-spania-i-s-a-promis-un-loc-de-munca-la-restaurant-2.jpg)

Victima a încercat să evadeze de două ori. La prima tentativă, inculpatul a găsit-o și a dus-o înapoi la baracă. La a doua evadare a reușit să fugă și să anunțe Poliția despre situația în care se află.

3. Foto ILUST... (politia_spania_masina.jpg)

Procurorul consideră că aceste fapte constituie o infracţiune continuă de viol şi alta de trafic de fiinţe umane.

Spania. Româncă, lăsată fără suflare de un bărbat: Femeia și individul nu formau un cuplu

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel