Un român, victima unei femei din Spania care îl reclamase că a violat-o. Răsturnare de situație

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

O presupusă victimă a unei agresiuni sexuale comisă de mai mulți bărbați, în Spania, a fost demascată de un mesaj vocal: "Băieți, săptămâna viitoare puteți să mi-o trageți cu toții".

Noile probe prezentate de avocatul unuia dintre bărbații acuzați de viol ar putea da peste cap ancheta. Așa-zisa victimă ar fi trimis mai multe înregistrări audio compromițătoare, cu câteva zile înainte de agresiunea sexuală, unuia dintre cei cinci inculpați.

 

Întorsătură neașteptată de situație pentru o femeie care s-a dat drept victimă a unei agresiuni sexuale

 

Femeia s-a adresat către toți bărbații care sunt acuzați în prezent și conform mesajului vocal, a fost mai mult decât de acord să întrețină relații sexuale cu ei. Mai mult, chiar ea i-a spus bărbatului de naționalitate română că abia așteaptă să se vadă.

„Să vedem băieți, săptămâna viitoare, dacă totul merge bine, puteți să mi-o trageți cu toții", a spus ea. Într-un al doilea mesaj, tânăra a spus: "Robert, vii? Vreau să mi-o tragi", conform presei spaniole.

În cadrul procesului împotriva bărbaților din Castelldefels, Spania, înregistrările audio au fost furnizate de apărarea unuia dintre ei, care este condusă de cabinetul de avocatură penală Ospina Abogados, mai precis de avocații penaliști Juango Ospina și Beatriz Uriarte.

 

Femeia va trebui să depună mărturie pe 18 ianuarie

 

Victima, în vârstă de 21 de ani, va trebui să depună mărturie miercurea viitoare în localitatea Gavá, Barcelona, în prezența avocaților tuturor părților, întrucât până acum toate declarațiile sale au fost făcute în fața Mossos d'Esquadra și a instructorului de la Tribunalul numărul 5 din Gavá, dar fără prezența apărărilor inculpaților: un cubanez, un român și trei spanioli.

Faptele anchetate datează din iunie 2021, când tânăra a decis să meargă la o locuință privată din Castelldefels (Barcelona) invitată de Alejandro, un cetățean de origine cubaneză cu care avusese deja relații sexuale după ce îl cunoscuse pe rețeaua de întâlniri Badoo.

Acolo l-a întâlnit pe Orlando, cu care avusese de asemenea relații sexuale anterior. De asemenea, ea a făcut sex cu amândoi în același timp, după cum a declarat tânăra, într-o pensiune din cartierul Sants din Barcelona. Apoi, alături de ei a apărut și românul, Robert, pe care chiar femeia l-a chemat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel