Spania. Româncă, lăsată fără suflare de un bărbat: Femeia și individul nu formau un cuplu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă ieri dimineață de un senegalez, în vârstă de 30 de ani, în Roquetas de Mar, un municipiu din provincia Almeria, în comunitatea autonomă Andalucia din Spania.

Garda Civilă din Almeria l-a arestat pe bărbat după ce a mărturisit că a sugrumat-o pe româncă după ce a întreținut relații intime cu ea, au informat duminică surse apropiate anchetei, potrivit elperiodico.com.

Românca ucisă și bărbatul nu formau un cuplu, au adăugat aceleași surse, care au precizat că individul avea antecedente în Sistemul Cuprinzător de Monitorizare în cazuri de violență de gen (Viogén) în relație cu o altă femeie.

Româncă atrasă în Spania cu promisiunea că va fi dansatoare, obligată să se prostitueze: Un conațional, trimis în țară să stea la închisoare

 

Românca, sugrumată de bărbat după ce a întreținut relații intime cu ea

 

Agenții Comandamentului Almería l-au arestat pe bărbat la domiciliul româncei, care a mărturisit că a sugrumat-o după ce a întreținut relații intime cu ea, dar momentan nu și motivul.

Surse din Delegația Guvernului în Andaluzia au indicat că evenimentele au avut loc în zorii zilei de ieri, 8 ianuarie, și au reiterat că ancheta este încă deschisă. Deocamdată violența de gen „nu este ipoteza principală”, lucru care s-ar putea schimba în funcția de anchetă.

Tânără româncă ademenită în Spania prin metoda loverboy de un alt român. El și sora lui i-au făcut viața un calvar

Subdelegatul Guvernului la Almería, José María Martín, a deplâns decesul româncei și a transmis condoleanțe rudelor acesteia.

La rândul lor, surse din cadrul Asociației Unificate a Gărzilor Civile (AUGC) au indicat că deținutul a rezistat mult la arestare și că cel puțin un gardian civil a suferit răni la o mână.

2. politia_sp... (politia_spania_roman_arestat.JPG)

Aceștia au indicat că AUGC se va ocupa de reprezentarea legală a acestui agent în procedurile judiciare care se urmăresc împotriva deținutului pentru această cauză.

Spania. Mirela, românca băgată nevinovată la închisoare, acuză că a fost victima rasismului și xenofobiei: „M-au tratat foarte rău, oribil“

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel