Tânără româncă ademenită în Spania prin metoda loverboy de un alt român. El și sora lui i-au făcut viața un calvar

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, român, a folosit tehnica "loverboy" pentru a-și seduce victima de 23 de ani. Acesta a convins-o pe fată să vină din România în Madrid, Spania, unde a exploatat-o sexual. Sora lui a amenințat-o pe tânără că va trimite fotografii cu ea familiei sale în timp ce lucra ca prostituată.

Grupul VI al Brigăzii de Străini din Madrid a arestat doi frați, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 30 de ani, ambii de origine română, pentru că au înrobit sexual o conațională de 23 de ani, de care se îndrăgostise pe Facebook și pe care a convins-o, cu minciuni, să vină în Spania.

La începutul anului 2022, victima a depus plângere la secția de poliție din Getafe. Ea a susținut că iubitul ei și sora lui au obligat-o să facă stradă în zona industrială Marconi. Când a refuzat, a fost bătută și amenințată cu trimiterea de fotografii în care se prostitua ("sexting") familiei sale din România.

Ajunsese în țara noastră după ce avusese o relație la distanță timp de câteva luni și prin intermediul chat-ului acestei rețele de socializare cu bărbatul care avea să-i devină iubit, care locuia deja în Comunitatea Madrid.

Tânără româncă ademenită în Spania prin metoda loverboy de un alt român. El și sora lui au terorizat-o constant

 

I-a promis tot felul de lucruri bune dacă venea să trăiască cu el, o viață mai bună, până când a sedus-o și ea s-a îndrăgostit de el. Aceasta este ceea ce se numește tehnica "loverboy", tipică pentru exploatatorii sexuali, în special pentru români.

Din ce în ce mai multe adolescente fac parte din aceste grupuri, fiind însărcinate cu transmiterea de informații sau cu ascunderea armelor.

Scenariul de aici a fost un adevărat iad. "Cumnata" ei a supravegheat-o în apartamentul pe care îl împărțeau, cu constrângerea și agresiunea ambilor frați, iar ea a fost obligată să stea ore întregi la Marconi, deși era bolnavă. Ea i-a dat toți banii.

Până în urmă cu un an a reușit să scape și să depună o plângere pentru violență de gen. Cu toate acestea, având în vedere natura faptelor, agenții au instrumentat cazul ca fiind o victimă a traficului de persoane, dincolo de faptul că ulterior ar putea fi judecat și cu circumstanța agravantă de rudenie sau de sex.

Linia telefonică pentru combaterea traficului de persoane (nu lasă urme): 900105090

Imperiul infracțional al "loverboys" controlează 60% din prostituția românească

 

Așa a început Operațiunea Oliver. Mai întâi, femeia care face obiectul anchetei a fost arestată la 28 octombrie. Dar fratele ei a plecat mai devreme și a fost emis un mandat de arestare, care s-a concretizat în momentul în care încerca să părăsească țara, la controlul pașapoartelor de pe aeroportul Madrid Barajas. Acest lucru s-a întâmplat la 15 noiembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel