Cursa ilegală pe autostrada A4. Poliţiștii i-a identificat pe participanţi. Permisele lor vor fi anulate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cursa ilegală pe autostrada A4. Poliţiștii i-a identificat pe participanţi. Permisele lor vor fi anulate
Cursa ilegală pe autostrada A4. Poliţiștii i-a identificat pe participanţi. Permisele lor vor fi anulate

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a anunţat, joi seară, că au fost identificaţi participanţii la cursa ilegală de pe autostradă, iar permisele acestora vor fi anulate.

IPJ Constanţa a anunţat, joi seară, printr-un comunicat de presă, că cei doi bărbaţi care au participat la cursa neautorizată de pe Autostradă au 27 de ani, respectiv 40 de ani şi ambii sunt din judeţul Constanţa.

De asemenea, poliţiştii i-au identificat pe organizatorul evenimentului şi pe bărbatul care a transmis live imaginile pe o reţea de socializare.

“În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere”, a anunţat IPJ Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au făcut cercetări după ce doi şoferi au făcut o întrecere pe autostradă, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare. 

 

Român, urmărit internațional, reținut de polițiști, după ce a fost surprins de radar. Bărbatul gonea cu peste 100 de km într-o localitate

 

Un bărbat dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia a ajuns pe mâna poliției, după ce a fost prins conducând cu 115 km/oră, într-o localitate din Bacău.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a precizat că autorităţile belgiene l-au dat în urmărire internaţională pe respectivul bărbat pentru comiterea unor infracţiuni informatice şi constituire de grup infracţional organizat.

„Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi de monitorizare a traficului, pe strada Calea Moineşti, din localitate, a surprins un autoturism circulând cu viteza de 115 km/h, fapt pentru care a fost oprit. La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 44 ani, din municipiul Bacău, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul principal Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bacău, în vederea efectuării demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile belgiene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel