Cornel Tăbăcaru a vorbit aseară cu Udrea: „Până la decizia primită de Băsescu, Elena credea că nu i se va întâmpla nimic rău”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cornel Tăbăcaru a vorbit aseară cu Udrea: „Până la decizia primită de Băsescu, Elena credea că nu i se va întâmpla nimic rău”
Cornel Tăbăcaru a vorbit aseară cu Udrea: „Până la decizia primită de Băsescu, Elena credea că nu i se va întâmpla nimic rău”

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a susținut că a vorbit ultima dată aseară cu Elena Udrea și că fostul ministru credea că nu se va întâmpla nimic rău cu dosarul ei până la decizia primită de Traian Băsescu.

„Aseară am vorbit ultima dată cu Elena Udrea. Până la decizia primită de Băsescu, Elena credea că nu se va întâmpla nimic rău cu dosarul ei. După intrarea lui Băsescu în malaxor, ea nu a mai stat pe gânduri și a știut sigur că se va întâmpla ceva rău cu ea. I-am spus și eu: Eleno, ai grijă că malaxorul a pornit! Nu cred eu că mâine te iartă, eu îți spun să te aștepți la tot ce e mai rău.

Nu a zis nici da, nici nu. (...) Dacă a luat-o către Costa Rica îmi strică mie sejurul în România că trebuie să mă duc iar acolo. Dacă a luat-o către Dubai trebuie pașaport. Nu merge cu buletinul și cu ce mai mergem noi prin UE. Elena Udrea era normală aseară. Nu mi-a spus că vrea să plece din țară, jur că nu mi-a spus nimic. Eu nu pot să mă pun cu organele statului care spun că a ieșit la ora 11:00. Dar eu, dacă m-aș lua după Elena, aș zice că era în țară. Dacă m-aș lua după intuiția mea și la cât am cunoscut-o eu, vă pot spune că nu mai era în țară. Dacă mă întrebați pe mine, eu zic că nu mai era.

Elena Udrea, dispărută după condamnare. Polițiștii nu o pot găsi să o ducă la penitenciar. Ar fi ieșit din țară prin Vama Giurgiu

I-am zis ia bilet de Costa Rica și strică-mi mie sejurul. Na, eu nu iau lucrurile în serios, sunt mai glumeț. Nu avea cum să nu știe. Știa de azi-noapte, înainte să se pronunțe judecătorii. 

Dacă a plecat cu copilul, vine în Costa Rica pentru ca acolo are protecție copilul, el fiind cetățean costarican. Părerea mea este că și-a luat copilul și vă spun de ce: nu s-a căsătorit pentru că dacă va fi o chestie gravă, de urgență, de ore, nu va fi timp ca soțul să îi dea acceptul să iasă cu copilul din țară”, a declarat Cornel Tăbăcaru, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel