Codrin Ştefănescu: "Dragnea e deţinut politic! Au spus că sunt TRĂZNIT!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Codrin Ştefănescu a reacţionat imediat după decizia Curţii Constituţionale care a admis sesizarea lu Florin Iordache, privind completurile specializate în cazurile de corupție de la ÎCCJ.

"A zis Lazaroiu exact ceea ce am spus eu la Congres ! Ca Dragnea e detinut politic ! De mine a zis Bichir (jurnalist - n. red) ca sunt “trāznit” la faza asta. Acum ce o mai spune?", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: CCR, decizie BOMBĂ, după sesizarea lui Iordache. Ce se întâmplă cu PROCESELE în derulare

Reacţia lui Codrin Ştefănescu se referă la declaraţiile fostului judecător al CCR, Petre Lăzăroiu, care a delcarat pentru Antena 3 că Liviu Dragnea a fost victima unui dosar politic şi că s-a vrut doar ieşirea sa din peisaj. Fostul judecător de la CCR a precizat şi că s-au făcut presiuni asupra colegilor săi.

"Liviu Dragnea are motive de revizuire şi de contestaţie în anulare. Eu nu cred că ţinta a fost băgarea lui Dragnea în puşcărie, ci dispariţia lui de pe scena politica. Cu siguranță decizia în dosarul lui Liviu Dragnea a fost una politică!

Decizia care putea schimba dosarul lui Liviu Dragnea nu s-a dat pentru că ai mei colegi n-au rezistat la presiune. Eu le-am spus de atunci: eu n-am o problemă, că ies din complet, dar pe viitor voi veți avea o mare problemă", a declarat fostul judecător, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel