Fost judecător CCR, declaraţii ŞOCANTE. Lăzăroiu: "Dragnea a fost condamnat politic!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

Petre Lăzăroiu, fost judecător CCR, a declarat la Antena 3 că Liviu Dragnea a fost condamnat politic.

Lăzăroiu susţine că dosarul lui Dragnea, în principiu, nu poate fi rejudecat, dar a fost o cauză atipică.

"Am fost judecător raportor la începutul lui aprilie, nu am apucat să mă pronunţ. Deşi nu am văzut soluţia, colegii vor spune în dispozitiv că procesele vor fi rejudecate dacă nu sunt defintivie, am mai spus asta.

Despre dosarul lui Dragnea, dacă, sunt decizii defintivie, în principiu nu se poate, dar dosarul lui Dragnea e atipic, a ridicat o excepţie legat de completul de trei, i-a fost respinsă, ca urmare a respingerii că făcut sesizare de neconstituţionalitate ÎCCJ s-a grăbit să judece și eu zic că ei ar fi trebuit să aștepte decizia CCR", a declarat fostul judecător, la Antena 3.

 

Lăzăroiu: "S-a vrut ieşirea lui Dragnea de pe scena politică"

 

Petre Lăzăroiu susţine că Liviu Dragnea a fost victima unui dosar politic şi că s-a vrut doar ieşirea sa din peisaj. Fostul judecător de la CCR a precizat şi că s-au făcut presiuni asupra colegilor săi.

"Liviu Dragnea are motive de revizuire şi de contestaţie în anulare. Eu nu cred că ţinta a fost băgarea lui Dragnea în puşcărie, ci dispariţia lui de pe scena politica. Cu siguranță decizia în dosarul lui Liviu Dragnea a fost una politică!

Citeşte şi: CCR, decizie BOMBĂ, după sesizarea lui Iordache. Ce se întâmplă cu PROCESELE în derulare

Decizia care putea schimba dosarul lui Liviu Dragnea nu s-a dat pentru că ai mei colegi n-au rezistat la presiune. Eu le-am spus de atunci: eu n-am o problemă, că ies din complet, dar pe viitor voi veți avea o mare problemă.

Ni s-a tot spus că este mai bine să o lăsăm așa, să mai așteptăm. Eu nu-i judec pe colegii mei pentru că au avut un argument forte: de ce mereu aruncă la noi în curte scandalurile politice? Eu i-am înțeles", a mai declarat Petre Lăzăroiu, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel